Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
bodul je napisao/la:Lipo ti to tvoje čudo izgleda.Ja sam marinizirao nekoliko mercedesa(4,5,6 cilindara) i sv ijoš uvijek rade
mada je meni osobno draže kupiti pravi brodski motor i napraviti kvalitetnu generalku.Slažem se da neki noviji motori zauzimaju manje mista od brodskih ali je i kvaliteta malo drugačija je brodski je ipak napravljen da odvozi 10 sati u komadu na 3/4 gasa
što za recimo marinizirane auto motore nije baš preporučljivo često raditi a dad ne govorim o panulavanju.Svejedno čestitam na trudu i sritno,nadam se da če mo viditi još koju sličicu tvoje makine.
primorac je napisao/la:Yura, termostat ne diraj, jer u tvom slučaju more indirektno hladi antifriz, a njegovu temperaturu regulira termostat. .
scale je napisao/la:Stari i ja smo jucer kupili novog galeba turist, ima mariniziranog mercedesa 90 konja, 5 cilindara. vozili smo ga od Novalje do Paga od oko 3 ure popodne do 8 uri večer bez ikakvih problema ili nečeg sličnog. radna temperatura oko 90 stupnjeva na 8.5 do 9 milja. može potegnut 14-15 milja sa jednom osobom.