Moderatori/ce: teranavis, dome, riberer
dome je napisao/la:I ovaj natezač alternatora i vakum sa polugom za vestgate i žaruljice signalnih lampica za tablu ................

dome je napisao/la:Je to ča ti pišeš sve ima smisla ma jepet Volvo ti je omogući dio koji košta koliko košta a, ti uzmi ili traži dalje jeftinije ma ovi iz FNM-a su te ostavili na cidilu ne nude niš ni skupo ni nikako nego prodaju ti motor i posli ko te je.....jedajesterac i vozi i ne okreći se i nadalje ma ča je jeftinije FNM ATM 135 dojde 16225 eura to je ko Nani 135 za koji imaš servisera u svakoj marini i dijelove kupit u butigi .Napisa san već da san ga sam složi i da mi je taj motor poznat ali ako neko prodaje nove motore onda je dužan osigurati i servis i dijelove pa ako je kome skupo neka se snalazi po otpadima i kod kovača ali ja oću novi orginalni dio pa koliko košta da košta.Skužaj ma dati 16225 eura za motor more samo jako velika mona ako zna da taj motor more servisirati samo sa dijelovima sa otpada ako ih i tamo uspije iskopati sa koje još ne očerupane regate iti tipa ili ako mu se koji kovač smiluje pa mu iskemija ča god ............
FNM AM 60 košta 50000kn ča je jako blizu Lombardiniju 60 ks za koji imaš servis i dijelove u svakoj marini te je provjereni motor .........
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.