Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
Dalmato je napisao/la:Ljudi,zna li tko što napraviti u slučaju da se nakon godinu dana ne pojede cink anoda (stavljena je original)? Prvi je korak staviti drugu,a što dalje ako bude isto?
peroLA je napisao/la:koliko sati Dalmato si napraivo? Ja sam prvu godinu ima original i potrošio se lijepo u godinu dana, slijedeću sam ubacio izrađen i pojeo se puno manje, ali bilo je i puno manje sati, sad za par mjeseci ću ga kontrolirat ponovo
peroLA je napisao/la:Dalmato šta baš ništa se nije pojela, dali može bit uzrok to šta netko stavi hermetik na vidi i onda da je slab kontakt preko kučista na vidu pa i sam cink, pa da je to razlog slabog trošenja?
som je napisao/la:Dalmato je napisao/la:Ljudi,zna li tko što napraviti u slučaju da se nakon godinu dana ne pojede cink anoda (stavljena je original)? Prvi je korak staviti drugu,a što dalje ako bude isto?
Ako se opet ne pojede anoda znaci da se jede nesta drugo i da ce se s vrimenom negdje pojaviti problemi. To sve vridi pod pretpostavkom da ti je brod na istom mistu ka i prosle godine. Šta ti to znaci stavljena je original?
Meni su prosle godine lose radile a isto su "original" iz Scama, izbacio sam ih i stavio druge. Nema original svi kupuju sipke cinka i narezu navoj i skrate na mjeru. Ako ne radi, cink je los, nema druge.
Dalmato je napisao/la:som je napisao/la:Dalmato je napisao/la:Ljudi,zna li tko što napraviti u slučaju da se nakon godinu dana ne pojede cink anoda (stavljena je original)? Prvi je korak staviti drugu,a što dalje ako bude isto?
Ako se opet ne pojede anoda znaci da se jede nesta drugo i da ce se s vrimenom negdje pojaviti problemi. To sve vridi pod pretpostavkom da ti je brod na istom mistu ka i prosle godine. Šta ti to znaci stavljena je original?
Meni su prosle godine lose radile a isto su "original" iz Scama, izbacio sam ih i stavio druge. Nema original svi kupuju sipke cinka i narezu navoj i skrate na mjeru. Ako ne radi, cink je los, nema druge.
kupljena je u Pabuluma u Splitu, jest u pravu si ,možda i orginal nije dobar,Some gdje si kupio šipke od cinka?
Ima li trošenje cinka neku vezu sa radnim satima motora, tj. troši li se više cink kada motor radi ili kada miruje?
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.