pozdrav da izvjestim da sam blindirao priključak meh AC pumpe i ugradio ovu niskotlačnu od 0,1 bar pumpu. To radi super i lako je za ugradit i zaminit. Nema više onog crnog ulja kad odspojiš AC membransku meh. pumpu i nema straha da mi curi oko ručke za pumpanje ili da ne daj Bože probije membrana i izmiša naftu i ulje. Naručio sam još jednu preko ebay-a kao što stavlja SOLE kako je beba predložio s time da meni nije priša pa sam naručio i doći će me cca 115,00-120,00 kn sa mesinganim priključcima i filterom jer ima ih i sa plastičnim a to mi nije baš drago. Evo uglavnom ako se netko odluči pogledajte slike da vidite kako to izgleda . Napominjem da sam provjeravao uglavnom 99% pumpi ima priključak na 8 mm. I mora bit pumpa niskotlačna 0,1 do 0,5 bara eventualno do 0,8- I onako višak se vraća u rezervar.
Blindirani priključak stare AC pumpe
Evo kako izgledaju priključci jedan je veći drugi manji da se zna šta je plus šta minus iako normalno na plastici je isto utisnuta oznaka gdje je + a gdje -
sa pumpom sam dobio i ovu bragu sa gumenim kederom i to sam zavida na jednu od vida stare pumpe i sve pet