Evo, molim malo komentare i savjete na temu :
1. Razlike u snazi motora DM34 i M34 ?
2. Koji se bolje pokazao na morskim uvjetima ?
3. Kakva je razlika u roto ili linijskoj pumpi ?
Hvala
Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
edicace je napisao/la:Evo, molim malo komentare i savjete na temu :
1. Razlike u snazi motora DM34 i M34 ?
2. Koji se bolje pokazao na morskim uvjetima ?
3. Kakva je razlika u roto ili linijskoj pumpi ?
Hvala
edicace je napisao/la:ja sam cuo neku pricu da jedan na radilici ima lojnu pletenicu a drugi gumeni semering.
sto je bolje ?
Koja je VT pumpa bolja za morske uvjete ; roto ili linijska ?
Kolika bi mu otprilike bila brutto snaga na nekih 2000 2200 ili 2300 okretaja ?
edicace je napisao/la:jasno .... HVALA !! J sam mislio da je DM 63-65 konja dok ovaj drugi M ima 59 ...
edicace je napisao/la:M33 sa rucicom za dekompresiju ... koliko bi mogao imati KS ... ?
zore70 je napisao/la:edicace je napisao/la:M33 sa rucicom za dekompresiju ... koliko bi mogao imati KS ... ?
Ako je originalno ima rucicu za dekompresiju onda bi moga bit brodska verzija a to ti je M33B,ima je 20 kw na 2000 o/min..oko 27 ks,a maksimum mu je bija na 2200 o/min...tridesetak konja..
Ako je verzija sa laksim zamasnjakom,industrijska ili traktorska,onda ima 2500 ili 2700 okr,ovisno o stelovanju...i par konja vise.
Nistat specijalno na dobitku snage ali puno teze za sami motor,nisu bili ni ludi u tvornici kad su ga ogranicili
zore70 je napisao/la:Jednostavno provaj ga otpustit na vijku koji ogranicava hod poluge gasa VT pumpe..kljucic 8..ako ne reagira,znaci da je traktor maher bija u pravu...motor je onda ogranicen centrifugalnim regulatorom unutar VT pumpe,on je nastelovan na max okretaje.
Da se i to rijesit minjanjem VT pumpe ako je bas toliko bitno..
edicace je napisao/la:
Tako je ... na vijku nema mjesta ... zanima me koliko dodje takva pumpa .... Linijska
zore70 je napisao/la:edicace je napisao/la:
Tako je ... na vijku nema mjesta ... zanima me koliko dodje takva pumpa .... Linijska
Nema pravila..za koliko je uspiješ nać
Osim nje ti onda tribaju i druge cijevi do šprica,pa za dovod i povrat goriva..
Triba li ti to za tih par konja na vršnim okretajima?
Ako si već zapeja za "pojačanje"nabavi roto pumpu,samo nju minjaš,zašto se toliko nje bojiš,nije mi jasno
Sigurno 95% Perkinsa vozi na rotacionu CAV pumpu..i nikad frke.
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.