Moderatori/ce: dome, aladin, Moderatori
borro je napisao/la:Ja sam u fazi nabavke novih instrumenata. Računam 6 instrumenata + prekidači će me doći oko 1000-15000 kn.
Samo ne znam gdje da naćem ovaj mali vrag što tuli kad daš kontakt, odnosno ovisi o pobudi za koju treba tuliti.
lupis je napisao/la:borro je napisao/la:Ja sam u fazi nabavke novih instrumenata. Računam 6 instrumenata + prekidači će me doći oko 1000-15000 kn.
Samo ne znam gdje da naćem ovaj mali vrag što tuli kad daš kontakt, odnosno ovisi o pobudi za koju treba tuliti.
prekidači 1000-1500 kn...,alooooo???
to te nemore koštat više od 100 eu za tvoj brod...
aladin je napisao/la:imas ovdje instrumente, na dnu stranice imas linkove na svakog posebno ali ne vjeruj ovim cijenama na webu. Racunaj duplo
http://www.tahograf.hr/product/marinski-program/hr/1/9/
ja sam nedavno trazio cijene za neke instrumente i oni koji na stranici pisu da su cca 140kn su oko 240kn+pdv
aladin je napisao/la:lupis je napisao/la:borro je napisao/la:Ja sam u fazi nabavke novih instrumenata. Računam 6 instrumenata + prekidači će me doći oko 1000-15000 kn.
prekidači 1000-1500 kn...,alooooo???
to te nemore koštat više od 100 eu za tvoj brod...
napisao je 6 instrumenata + prekidači
madi je napisao/la:Do sada nisam razmišljao o cijeni pojedinih elemenata kojih se "dobiju" sa motorom (instrument ploča, nosači motora, ožičenja motora i ožičenje od motora do instrument ploče, ....) ali to je STRAŠNO .
U momo slučaju, dobivenoj ponudi, ovo sve prije nabrojano izađe 2.300€+PDV
zore70 je napisao/la:madi je napisao/la:Do sada nisam razmišljao o cijeni pojedinih elemenata kojih se "dobiju" sa motorom (instrument ploča, nosači motora, ožičenja motora i ožičenje od motora do instrument ploče, ....) ali to je STRAŠNO .
U momo slučaju, dobivenoj ponudi, ovo sve prije nabrojano izađe 2.300€+PDV
Ma kakva je to firma i motor di s eposebno kupuju instrument panel i ožičenje..i ako s ene varam gumeni nosači..
Svaki normalni proizvođač daje sa brodskim motorom u cijeni i gumene nosače i instrument panel i kablažu..
Ili ti možda mariniziraš sam nešto pa tražiš panele od nekog motora kao rezervni dio?
A i tako je prepapreno kako si napisa
lupis je napisao/la: dobro,tamo iza "prekidači" je trebao stavit znak jednakosti,nema veze...
bude malo knap onda......
Natrag na Ostala elektronička i električna oprema
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.