Radari, solarni paneli, baterije, komandni pultovi, rasvjeta...
Moderatori/ce: dome, aladin, Moderatori
Postao/la som » 12. 01. 2023. (23:57)
porer je napisao/la:Super!
Pretraži malo po forumu betlehem

Ne želim ti soliti, radiš svoj posao i neka ali ispolivao si forum svojim oglasima.
Di je pašteta?
-

som
- Old Senior Member
-
- Tip plovila: Galeb
Postao/la porer » 13. 01. 2023. (07:46)
Grginović je napisao/la:Ako netko soli to si ti. Lipo sam ti odgovorio na pitanje a onda me j... Sram te bilo.
Koja je razlika između mojeg i tvog potpisa posta a meni ti soliš pogledaj sebe koliko ti soliš u svakom svom postu svojim potpisom po forumu.
Dobro hajde, ispričavam se, malo sam pretjerao. Mislio sam na to da si stavio oglas u hrpu tema, samo to.
-

porer
- Old Senior Member
-
- Vrsta ribolova: rekreativni
- Tip plovila: Drvena pasara 6.20
-
Postao/la Thomy » 13. 01. 2023. (12:46)
porer je napisao/la:Dobro hajde, ispričavam se, malo sam pretjerao. Mislio sam na to da si stavio oglas u hrpu tema, samo to.
Pa i stavija je u hrpu tema koje nemaju veze s oglašavanjem i prodajom (tzv spamanje), možda je riberer izbrisao dio...

...koliko moš baljezgat pizdarije...da ti je usta začepit... na guz**u bi progovorija....
-

Thomy
- Old Senior Member
-
- Vrsta ribolova: sportski
- Tip plovila: Saver 19 Open, Yamaha 100
Postao/la riberer » 14. 01. 2023. (10:44)
Thomy je napisao/la:porer je napisao/la:Dobro hajde, ispričavam se, malo sam pretjerao. Mislio sam na to da si stavio oglas u hrpu tema, samo to.
Pa i stavija je u hrpu tema koje nemaju veze s oglašavanjem i prodajom (tzv spamanje), možda je riberer izbrisao dio...

Dobar dio, rekao bih većinu

... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac...
by brule... i nemoze svjetlo bit mobitel

...
by josey
-

riberer
- Moderator
-
- Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18
Natrag na Ostala elektronička i električna oprema
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.