soto je napisao/la:Moze li mi netkopreporuciti neku lampu za lignje sa Ebay-a.Je li istina sto vise wati bolje ili da se ne zaludjivam sa tim
Pa max je 10w ...
Moderatori/ce: dome, aladin, Moderatori
soto je napisao/la:Moze li mi netkopreporuciti neku lampu za lignje sa Ebay-a.Je li istina sto vise wati bolje ili da se ne zaludjivam sa tim
Shile je napisao/la:soto je napisao/la:Moze li mi netkopreporuciti neku lampu za lignje sa Ebay-a.Je li istina sto vise wati bolje ili da se ne zaludjivam sa tim
Pa max je 10w ...
pagus je napisao/la:Shile je napisao/la:soto je napisao/la:Moze li mi netkopreporuciti neku lampu za lignje sa Ebay-a.Je li istina sto vise wati bolje ili da se ne zaludjivam sa tim
Pa max je 10w ...
ISPRAVAK NETOČNOG NAVODA !!!:
https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2018_06_54_1080.html
NN 54/2018, (1080), pravilnik, 13.6.2018.
Članak 2.
. . . .
U stavku 1. točka 4. podtočka 3. mijenja se i glasi:
» – uz upotrebu umjetne rasvjete, odnosno jednog rasvjetnog tijela električne snage do najviše 100 W za žarulju sa žarnom niti, odnosno 30 W za halogenu i LED žarulju te kod plinskih ferala do 400 cd jakosti svjetlosti, isključivo kod ribolova ostima ili povrazima s kukom za lov glavonožaca«.
To znači:
LED lampa = 30W
M710 SEA PEARL je napisao/la:koliko vati ima led traka od pet metara .... naime, ja san sam napravija lampu od led trake kupljene priko e bay-a ..... bustu u kojoj je dosla san bacija pa neznan koliko je pisalo vati ....
M710 SEA PEARL je napisao/la:koliko vati ima led traka od pet metara .... naime, ja san sam napravija lampu od led trake kupljene priko e bay-a ..... bustu u kojoj je dosla san bacija pa neznan koliko je pisalo vati ....
peroLA je napisao/la:M710 SEA PEARL je napisao/la:koliko vati ima led traka od pet metara .... naime, ja san sam napravija lampu od led trake kupljene priko e bay-a ..... bustu u kojoj je dosla san bacija pa neznan koliko je pisalo vati ....
Natrag na Ostala elektronička i električna oprema
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.