Moderatori/ce: dome, aladin, Moderatori
MV KRK je napisao/la:pape odlično izgleda taj tvoj izum,a to šta ste slabo ribe vidjeli možda je razlog šta se je riba u tom periodu povukla dublje,treba u kasno proljeće ponovno pošpijat te pošte. trebalo bi na kameru ugradit i malu propelicu,pa se usidrit blizu nudističke plaže i lagano je provozat ispod površine za izvidit situaciju
dimulius je napisao/la:hebate, tek sad vidija ovu temu.
Di si nabavija oni mesingani poklopac?
Meni triba isto ono kuciste za neku moju akciju
Pape je napisao/la:...a evo nekidan smo gledali tu po kaštelanskom baš sa ovom mojom, na dubinama od 20, 30 i više metara i sitija san se bija ponit aparat da uslikan, međutim kad san iša provjerit bateriju...prazna... ...tako da ništa još od slika. ali budem, ne brinite....
..a šta se tiće kaštelanskog zaljeva...i dna...na ovih par mista di smo bili, a ka neke pošte...šokiran san još uvik šta je to dole...više života ima u aparatu za sterilizaciju... ...i ne mislim sad da kad spustiš kameru dole da ćeš vidit ribu isto ko u Tokijskom akvariju, nego mislim na sam teren....totalno sterilno, beživotno, jadno, i otužno...vidiš da je samo more na tom mistu ...ne znan kako se drugačije izrazit...bolesno i odumrlo....
rokoprc je napisao/la:.........,ali bitno je da možeš snimiti konfiguraciju dna,već s time si puno učinio
Natrag na Ostala elektronička i električna oprema
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.