josey je napisao/la:SEA je napisao/la:josey je napisao/la:ima na yt hrpu testova tih “jeftinih” (noname) brandova
i svi drze deklarirani kapacitet cak i vise
redodo, lanpwr...
testova stvarno ima stotine tako da nema smisla da stavljam linkove.
ima cak i testova nakon god dana, da se vidi koliko je kapacitet pao, malo ili nista.
500e za 200ah (u kutiji standardne dimenzije) sa 5god jamstva.
puno njih i ne drzi bas kapacitet
ja sam rekao 320ah za 494eur ,ocigledno nisi bas citao post vec samo bio zeljan komentara
o proizvodzacu i kvaliteti necu trositi rijeci
s obzirom da se bas u zadnje vrijeme bavim tim ,mogu ti reci da si u krivu
link koji ste dostavili i solar shop su debelo preko 700eur za 200ah
a koji zeko peko je unutra je veoma dobro pitanje,ispod su slike pa se moze i vidjeti
inace dobar forum s stvarnim info i puno vise iskustva nego ja sam uzeo 200ah nisam morao dignuti kredit
https://diysolarforum.com/threads/anyon ... ies.35648/
ti si napisao ovo
***Product list:
12pcs grade A EVE 304AH cells—$996
3pcs JK-B2A8S20P BMS—-$63*3=$189
3pcs metal box—$33*3=$99
*** Freight to Croatia:$298
By sea,DDP
***So,the total price is:
$996+$189+$99+$298=$1582
The actual Size of this metal box: 370*190*252 mm
ovo je za 3 baterije
to je 527usd komad
i nisi ukalkulirao plenkovicev dio +10% carina +25% pdv
cca 712usd komad
tecaj je 1:1.08
cca 640eur
i kolko kosta tvoj radni sat?
nesto zice, stopica, kositra?
za cca 680eur ima gotovih lifepo4 (redodo etc)
odnosno za cjenu primorke u djelovima dobijen dalmatinku koja ie sidni pali vozi.
By sea,DDP pisalo je u prijasnjem postu
DDP delivery
Isporučeno s plaćenom carinom (DDP) je ugovor o isporuci prema kojem prodavatelj preuzima svu odgovornost za prijevoz robe dok ne stigne na dogovoreno odredište . To je incoterm, odnosno standardizirani ugovor za međunarodne pošiljke.
na vrata kupca stize ,EVE ili CATL 304AH testirano 315-320ah ,znaci dobivas naj sto postoji trenutno,bez carine ili pdv
u bateriji nazovimo je +300ah imat ces samo 4 automobilska clanka s duplim kontaktima hvatistem +BMS
baterije koje spominjes su sastavljene iz vise clanaka one 200ah i vise,uz sve to su extra skupe
tu sutra imas problem jer neces imat activni vec pasivni balanser ,pa kad prva baterija/clanak pordze 3.55volti ,punjenje baterije ce se iskljuciti,BMS
zato activni balanser je potreban kad imas b klasu i slicno kod baterija ali i za A klasu baterija,
ti to nece sprimjetiti ali neces imati placenih 200ah ,koje si preplatio za cc 300-400eur uz sve to
i za 300ah imas 12 clanaka(tip baterije koju ti spominjes) ,jer su puno povoljniji nego veliki clanci i nisu atestirani za auto i clasa A,to je ogromna razlika + cijena
uglavnom to sto spominjes je skuplje 50% i niza klasa
![slika](https://forum.ribolovnamoru.com/gallery/pic.php?mode=large&pic_id=1686)