Moderatori/ce: dome, aladin, Moderatori
unije je napisao/la:vetos ti uopče nemaš problem s autonomijo. od Pirana do Kopra imaš milju dve. uzmeš stari akumulator od yuga 45 i celi dan navigaš ? kaj ne? savršeno !
val1 je napisao/la:Da li netko zna koji osim Pičuljana s Raba još renomirani brodograditelj u nas nudi hibridni pogon ?
amiklic1 je napisao/la:Vitar, sunce, sve je to super...
Super je i stari krikaš kad pali a svaki takt mu čuješ, s razmakom od male vječnosti. I kad trese pod guzicon, sve je to gušt i poseban osjećaj.
Svojedobno san gleda jednu prekrasnu gajetu, lipu, drvenu, cca 6 metara, ma krasota za vidit, kamoli koristit. mala kabina, sve skladno, baš te zove da dođeš i odvežeš je.
Dok san se ja mislio, jer mi je bilo jako teško odlučit se na 2. brod, odma se prodala, u 10 dana...
Elektro pogon je dobar, al' kako smo mi navikli na forme koje već imamo, i teško se od toga odvajamo i ne prihvaćamo ništa novo i moderno, teško će i to zaživit'.
Ima brod koji s 40 konja lipo ide 12 čv., a potegne i do 17-18, dug je 12 metara i dobio je brojne nagrade za dizajn i izgled, a pogotovo za ekonomičnost.
zašto ne napisat koji je to brod? Baš za to šta je gori spomenuto. Ne isplati se ljudima nudit nešto novo, kad ni u ono šta imaju ne viruju ....
Natrag na Ostala elektronička i električna oprema
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.