Moderatori/ce: dome, aladin, Moderatori
sapuncic je napisao/la:Manicu sam dobio uz motor ali nisam niti pokušao zavrtiti jer mi je jedan prijatelj rekao da nema šanse upaliti. Možda jedanput i probam kad budem besposlen na brodu.Greškom sam napisao za mast da je LIS3. Na jednoj od slika se i vidi Ina mast LIS 2. Na kutiji i piše : Podnosi utjecaj vode , visokih i niskih temperatura , štiti protiv korozije , pa je zbog toga prikladna za podmazivanje različitih vrsta valjnih i kliznih ležajeva i zglobova u poljoprivrednim , rudarskim i građevinskim strojevima , kučanskim aparatima i elektromotorima.-kraj citata.
deanc989 je napisao/la:sapuncic je napisao/la:Manicu sam dobio uz motor ali nisam niti pokušao zavrtiti jer mi je jedan prijatelj rekao da nema šanse upaliti. Možda jedanput i probam kad budem besposlen na brodu.Greškom sam napisao za mast da je LIS3. Na jednoj od slika se i vidi Ina mast LIS 2. Na kutiji i piše : Podnosi utjecaj vode , visokih i niskih temperatura , štiti protiv korozije , pa je zbog toga prikladna za podmazivanje različitih vrsta valjnih i kliznih ležajeva i zglobova u poljoprivrednim , rudarskim i građevinskim strojevima , kučanskim aparatima i elektromotorima.-kraj citata.
Vjeruj mi nije nikakav problem upalit na kurblu. Samo ako su dvije osobe. Jer ako si sam onda moras i vrtit i drzat dekompresor sto prepostavljam da je poprilicno tesko....
Ja ga tako palim vec skoro 2 tjedna
Samo nikako nesmijes sam doc na barku
I s kurblom ako dobro zavrtis svaki put pali iz prve (barem kod mene) U svakom slucaju nakon kurblajnja 2 tjedna pocnes cjenit anlanser
Natrag na Ostala elektronička i električna oprema
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.