ja sam stavio kabel ko na slici 2, samo sto je zastitna ova guma puno deblja i punija i nema dva slova vec jedan, doduse bez oznaka jer tu uhvaru za kupit nesto sto zapravo trebas...
, nikad nema.
kabel sam koristio od konzole kroz stranice broda do prove tj. krme, znaci idu kroz zasticen prostor od sunca, kise, mora. cak i podignuti na spojevima iako nema bojazni da poplave ali eto kao usputno osiguranje.
to je ovaj kojeg zaprave ne vidite nego samo ovojnicu i jednu zilu vanka, sve je na brodu, nije mi ostao komad da slikam a danas je bilo neko sugavo vrijeme pa nisam mica ceradu. bi sam zato kod nekih mestra i pitao za kabel i kazu da je ok.doduse nisu elektro orjentirani nego ono all purpose
imao sam i ovaj kabel tanji, sa dvi ovojnice tj. to je neka ovojnica i unutra druga koja se mrvi, poput neke gline sta ja znam
ali su zile 3x tanje od ovog drugog pa sam odlucio ovi uzet.
a gleda sam i u lucici i naisao na par broda koji koriste takav kabel samo jos tanji.
neznam... za svitlo navigacije, radio pumpu - dok sam ja na brodu mislim da ne treba dizat prasinu i da ce ovo posluziti
posli ionako glavnu sklopku iskopcam.
e da i do konzole mi ide oni pravi aku kabel, znaci pricamo samo o potrosacima manjim.
Uploaded with
ImageShack.usUploaded with
ImageShack.us