MURTER 600 je napisao/la:som je napisao/la:pagus je napisao/la:Smatram da će u slijedećih nekoliko godina tehnologija akumulatora jako napredovati, pa ne treba danas investirati u vrhunske super-truper akumulatore zato što imaju rok trajanja 12 godina.
Ma slažem se ja s tobom. Čemu kupiti npr. novi BMW kad će za koju godinu opet izaći novi i moderniji. A i Yugo je auto.
Smatranje ti je za k...c.
Prijatelju tražiš savjet, ma nakon ovakove zahvale kako si napisao pagusu ne zaslužuješ niti da se citaju tvoji postovi..........
Ma neeee, @som ne traži savjet, on daje savjet. I logika mu je savršeno OK, jedino neznam zašto preporuča jadni BMW kad je na raspolaganju Rolls Royce Phantom 102EX Electric po cijeni od tričavih 1.6 milijuna dolara ?
som je napisao/la:Ma slažem se ja s tobom. Čemu kupiti npr. novi BMW kad će za koju godinu opet izaći novi i moderniji. A i Yugo je auto.
Smatranje ti je za k...c.
Izgleda da je "best buy" jako rastezljiv pojam i uvelike ovisi o budžetu s kojim investitor raspolaže pa mi zato @som tako uljudno kaže što misli o mom "smatranju".