Moderatori/ce: dome, aladin, Moderatori
Bio mi neki dan jedan nautičar u radioni, ima neku jahtu sa dva motora i lik kupio neke no name litij baterije bez BMS-a i direktno umjesto olova prikopčao na brod.josey je napisao/la:a daj sad ste me ubiki u pojam.
zapravo postoje baterije koje mogu izdrzt udare praznjenja 300-400a, znaci mozes startat motor sa njom, ali kostaju 1500e pa gore.
ono sta mi nije jasno hoce ta baterija spalit alternator ili ne?
josey je napisao/la:nisan elektricar po struci pa neka me neko ispravi ako grjesim.
ako jedna baterija daje 100ah i 100a kontinuirano
tri iste takve daju samo veci kapacitet, dakle imas 300Ah, ali jakost struje se ne mnozi sa 3.
dakle ako si imao max kontinuiranu 100A, i dalje imas 100A, ako si imao udar 200A i dalje imas 200A nemas 3x200.
Kod spajanja u paralelu napon ostaje isti ali se zbrajaju kapaciteti i struja, kod serije se zbrajaju naponi a kapacitet u Ah i struja ostaju isti, kapacitet u Wh je u oba slućaja isti.josey je napisao/la:nisan elektricar po struci pa neka me neko ispravi ako grjesim.
ako jedna baterija daje 100ah i 100a kontinuirano
tri iste takve daju samo veci kapacitet, dakle imas 300Ah, ali jakost struje se ne mnozi sa 3.
dakle ako si imao max kontinuiranu 100A, i dalje imas 100A, ako si imao udar 200A i dalje imas 200A nemas 3x200.
sta se punjenja tice, pitao sam ako baterija ima bms od 100A a ti imas alternator od 60A, onda ti alternator radi u maxu cjelo vrjeme i vjerojatno ce se pregrijat i roknut.
Po toj logici, dakle ponovo nisam elektricar, bolje je imat bateriju sa 100A bmsom, i alternator od 200A, bms ce ogranicit punjenje na 100A, a alternator ce radit na 50% kapaciteta. sta nebi logika trebala bit takva?
i gec jos jedno pitanje
jel ti imas dizelske il benzinske motore?
tj koliko snae ti je elektropokretac?
meni je 3.1kw, pa na 12v to i nije bas zanemarivo.
Natrag na Ostala elektronička i električna oprema
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.