...bucaš kruške i jabuke... odnosno bucas kamere koje nosaš u ruci i snimaš sa kamerom koja dole gleda nešto u realnom vremenu a ti si daleko od nje...
prvo si napisa da si spaja canon mvx 330 na kučni komp i sve radi i gleda si na nju...i to je najobičnija digitalna kamera...ovo...
koja može snimat...al ne prenosit na komp snimku bez kabela...e sad ti imaš 50m mora...ova kamera koliko znam...ne roni....triba joj kučište...kako ćeš sad spojit kameru na ti isti komp da prebaciš sliku odnosno da odma u realnom vremenu i gledaš šta ti to snimaš?...opet neki kabel...i jel može sat ti tvoj kućni kabel od 2,5m doć do 50m...nemere...jer može izdržat morke uvjete...pa moga bi koji dan...ustvari...kratko i jasno....nemere....jel moš kupit za nju podvodno kućište i da moš izvuć kabel pritom iz nje da ti to spojiš na komp....ne možeš....ne-po-sto-ji....jedino custom made...a to onda...jelte...ne košta baš 60kn...
onda kad ja kažen da imaš problem sa morem...
ti obisiš ovo...
evo ka kučišta za 60kn....60m... i opet jel moš gledat na to u realnom vremenu šta se dole dešava?...nemereš...to je za skoćit dole na 50-60 sa bocama i okinit sliju ili snimat...da bi bija suv i gleda odozdala u realnom vremenu 50m udaljen od nje opet dođosmo na oni famozni gabel...
daklen...jel šta jasnije?
ako nije...a jebat ga...otra ja leć...sutra se ide na more rano...vozdra!