...a je, je dobro ste me skuvali...
..uglavnom evo jedna mala reportažica kako je to sve teklo danas...
sinoć lega u 1 a diga se u 4...na brodu san bija već...

pa dok se čeka Žorž da dobaulja do lučice...

i suput uživa u kavici, ronhill Ce vitaminu i...

kako je zva Žorž, eto me za koji minut, ja san poremetija jutarnju idilu probudivši Peru...

onda se krenilo, neki još tupo bulje u brazdu iza nas spavajući otvorenim okicama...

a ima i do Postrane sad diplit...45-50 min odavde....

..kad smo stigli stigli su i ostali i započeli pripreme...

..tu san se i ja parkira i uključija sva četiri...

...lokalni dogovori prije partence..

...uključeni su i mlaji oliti junior članovi...bez njih nigdi...žešći su od seniora pa brat bratu 4-5 puti...

...i Oleander tim sprema se za izlazak za koji sekund...

...e sad kad smo izašli vani, niko nije tija pustit štap i opucat koju sliju dok je takmičenje trajalo...pitan se zašto...
...pa sad imamo sliju tamante sa povratka...jasno da brodu nikog...kad su otrčali sa sičima..

...jel triba ovde šta komentirat?...

...seniori pripremaju za vaganje...

...a šta se mislili da juniori neče imat šta pripremit za vaganje...

...pokoji mrvu veći komadić i poziranje...

...čin vaganja...

...jasno tu su i nagrade...

...svima je zanimljivo šta je ko uvatija...gužva oko stola za vaganje...

...dok su se ovi vamo gužvali na mirenju...počelo se pojavljivat po stolovima...pa rekoh sam sebi gužvajte se vi...vamo je došlo za papit...al prije nego navalih...ček da okinem jednnu...

...dok san pasa odnekud dođe miris...pa odoh istražit...vidi šta san naša...

...i onda kas san se malo napasa...pogled na sat, misao o svako dvi tri ure gladnom sinčiću doma, pogled prima portu...oleander zove...

...ajmo sad uru pičenja ispred broda i mene..

...evo proša bene još koji minut...i u portu sam...

...uglavnom, ciloj ekipu ŠPRD Porat-Postrana, sve pohvale za već klasičnu dobru organizaciju, dobrom ribolovu, druženju, pa i zabavi...čak je i klapa pivala...al pošto se umastih u sprdele do lakta...nijedne slije...

...ebaji ga momci...uglavnom... opet ćemo mi na natjecanje dogodine, stvarno vridi vamo doć....
...i jasno da ne zaboravim...