Finalmente , volim ljuto

Moderatori/ce: tramontana, Moderatori
gof1 je napisao/la:Maestral700 je napisao/la:Vjeruj mi fish paprikaš je otprilike "p......dim" prema ovom brujetu. Jeo sam puno puta fish paprikaš,super je iako meni tjestenina baš ne paše ali što se tiče paprike i ljutine je baby prema nabrijanom brujetu.....netko ne voli tako ali onima koji vole prvo krene znoj sa čela,uši pocrvene i lagana para izlazi iz njih.....i da "ubiješ" ljutinu potegneš čašu crnjaka....pa drugu....treću i nakon toga ti je svejedno i hebe ti se za ljutinu i dali jedeš ribu, tjesteninu ili kamen..
nemoj na Komin tako ,imaš još jednu recepturu kad se pravi brujet od sitne mišancije koliko očiju riblji toliko i ljutih paprika
Maestral700 je napisao/la:gof1 ne odaji ime mista....iako je tako većinom u ciloj dolini. Ono što se kuha u restoranima je za goste,manje ljuto.....da prežive i dođu nam opet a domaći rade za sebe tako ljuto.....primjedba o prikrivanju kvalitete ribe je
Valjda nebi sami sebi kuhali lošu ribu? Ako je ijedna regija poznata po dobroj ribi i delicijama od nje........uostalom, tko sumnja neka navrati da ga ugostimo...i evo obećavam da nećemo stavljati papričicu za svako riblje oko........za svako drugo je ok...
didapatak je napisao/la:..dat će Bog dobrima...a možda i nama..
...čim saznam termin javit ću..pa da se krene sa visinskim pripremama i treninzima..
COGI je napisao/la:didapatak je napisao/la:..dat će Bog dobrima...a možda i nama..
...čim saznam termin javit ću..pa da se krene sa visinskim pripremama i treninzima..
Dida,počmi sa treninzima,a visinske pripreme ostavi za kraj...da buteš u top formi...![]()
Moga bi i ja počet sa treninzima...da ne zaostanem...
![]()
didapatak je napisao/la:
..treniram..nizinski..skupljam masne naslage,he,he...počela kolinja..čvarkijade( sutra u Karancu)..
..tribalo bi i aćeta..koja je količina( i kvaliteta) u điru..
..
didapatak je napisao/la:..dat će Bog dobrima...a možda i nama..
..
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.