idobros2 je napisao/la:Nadam se do polovice sljedečeg tjedna stavit tu pivu na sred barke i napokon isploviti
Dali si siguran u to

pivo da,ali brod

kod vena na vrijeme

haha... pivo koje se počelo hladiti kad sam Venzoru dao prve kune za brod se odavno više puta pokvarilo u frižideru koliko je čekalo da brod bude gotov i predan, ali se kupilo ovogodišnje svježe i napokon popilo na brodu. Imalo je malu gorčinu kad god bi se spomenulo kako sam prošao u poslovanju sa Venom, ali se ipak nekako provarilo ...

eto kad već spominješ pivo..
Koliko je tvoj kasnio?? baš me zanima za usporedbu....
Moj neloše ide, ali još nisam uspio točno izmjeriti brzine koje postižem jer nemam pravi uređaj za izmjeru. Iako sam po uputi proizvođača stavio balast, ne znam bi li mjerenja bila kvalitetna obzirom da su spojleri konstantno prepuni mora, a navodno mi je stavio vodonepropusne poklopce od nekog drugog prodavatelja...

zora.jpg
obečao sam i sliku pa evo jedne ( iako ova nije baš kvalitena, bit će ih još)..
Ne vide se ni vrata jer ih još nema, a prodavatelj je obečao da će mi ih on 100 % napraviti i pokloniti do porinuća i to bilo kakva ( a opravdanje je bilo da je firma ostala bez šperploče!!!)..
Također ne vidiš ni rukohvate na spojlerima. ne pitaj zašto ih valjda jedini ja nisam dobio jer neznam ( ili možda nisam bio dovoljno strpljiv.. hahaha).
Nemožeš vidjeti ni skipersku stolicu jer nije bila gotova iako je trebala biti i na mojoj Zori... jbg..
Ovih dana ću svratiti do Vena po odgovore pa ih podijeliti.

Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.