Moderator/ica: riberer
Trogiranin je napisao/la:Zore jedno pitanje ?
Naime vidim da su radovi otpočeli dobrano i odmakli se od papirnate ideje. Za to sam čuja ima već i ohoho vrimena. Čisto onako iz znatiželje: šta Bobi kaže koliko u stvari triba vrimena da se recimo konkretno ovaj projekt privede kraju. Znači da brod zaplovi. Kakva je situacija sa zakonom odnosno registrom i legalizacijom cijele stvari? Da li je i tu administracija ekspeditivna ka recimo u građevinarstvu? Da li je tako nešto uopće u našoj državi moguće predvidit u nekom realnom vremenskom roku ili to može trajat u nedogled. Mislim konkretno kad se radi, a ne onako po ure uru od miseca do miseca kad imaš volje, jer onda ne bi bilo nikad ...
Za temu, trud, slije, komentare, ...
Thomy je napisao/la:Zore, od kojeg materijala se izrađuju rebra?
Samo naprid
Trogiranin je napisao/la:Dobri, jako, jako dobri političari bi vi bili ... Sve ste vi to meni lipo objasnili i sve je to meni lipo jasno, mada mi je i prije bilo jasno i bit će mi i ubuduće jasno, ali,... ali, ... mi niste ništa odgovorili. Evo da preformuliram pitanje. Bobi je napravija Betinu 600, jel tako ? Je . Koliko je to trajalo od A do boce šampanjca ? Godinu, dvi , pet, ... ?
M710 SEA PEARL je napisao/la:[..............mediapan ili MDF je vrlo zajeban materijal za pluca..................kancerogeniji od azbesta........... na gradilistima u "kulturnijim" zemljama postoje posebne sobe za pilanje i brusenje istog .....
.........Bobiju kapa doli za .....volju...trud....znanje...............................................
Trogiranin je napisao/la:Trogiranin do daljnjega bez komentara !!!
zore70 je napisao/la:Je tako je,isto ka i prasina od obrade skoro svih vrsta tvrdih drva
Natrag na Proizvođači brodica i opreme
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.