e lipi moji
živ sam i zdrav, osim što trošim bale "palominih" ubrusa slineći
po slikama što ih oni Cady i Marinac slažu na foumu. Tražim naknadu troškova za ubruse
(moga bi Cady preko veze donit koju balu iz Slo.)
tg-boy
redovan sam čitatelj RnM i uživam svaki sekund, a to što se ne javljam
razlog jednostavan nema nikakvih novosti. Neku večer bija na moru uvatila me kiša
toliko vode se slivalo ispod nadkabine da su mi noge bile mokre totale.
Produžetak nadkabine , iskreno, ni u jednom trenutku nisam ubra kao ozbiljnu ponudu.
mislim da si i ti bio na tom tragu, a ja sam moderatoru onako između nas po samom Venovom odgovoru
dao naslutiti ovakav scenarij. Mislim da je šuplja priča da čeka neki završeni brod ovamo doli te da
će usput riješit prozore i produžetak koji je davno odliven i samo mene čeka. Prošlo je, a nemam pojma da ne tražim,
pola godine i sad možemo malo pričati o tome.
Onako btw pravim tendu od inoxa a gumu na prozorima rješit će mi kolega s posla automehaničar sa lipilom za šoferšajbe.
Na žalost, da me ne bi moderator krivo shvatija, ovo je osobno, nisam falija u procjeni gosp. Vena. Čovik je pun sebe i samo sebi važan
ali s obzirom da se u svakodnevnom poslu od kojeg živi, susreće s ljudima morat će prominit ploču.
Moga san šutit uzet taj produžetak, možda prodat ili nešto treće ali valjda ste me ubrali kakav sam ja tip.
Da me nisi prozva šutija bi do vika, ali eto malo ti malo ova dvojica "luđaka" i mora sam šmrcajući ovo napisat.
he he zdravi veseli bili