hobotnica je napisao/la:...imam ga evo 11 mjeseci a sto reci.... ...prozori su mi pustali na sve strane,spoj nadkabine sa kabinom ,neznam jel to kitano ili sto vec drugo popucalo po duzini i sirini, nije mi jasno zasto u voznji kad dam jaci gas pocne glasno pucat u krmi????imam osjecaj da cu izgubit motor (srica da je tomosaki)...a sto kad uzmen kakvu 4t 20-icu???sto ce biti onda tek??..... ipak mi je malo zao da kupis novo pa krpas itd,bla bla iskreno...malo sam razocaran..pozdrav....
el passo - po meni ovakvav fušeraj unutar prve godine ne dozvoljava da se Vena svrstava u proizvođača plovila nego poluproizvoda .
Kažeš da nije velika cijena pa onda treba uzeti u obzir ? ovo gore nikako , da je to moja barka VEN bi dobio rok do kojeg bi trebao otkloniti nedostatke , platiti nezavisnom servisu ( plastiku , izmjenu brtvi i postavljanju prozora kako spada , ...) ili vratiti novce koje mu je hobotnica dao za barku , četvrtog nema .
Žalosno je da se on busa kao takav proizvođač , a nema muda pojaviti se više na forumu , jer je zahebo par forumaša pa se sad drži podalje , na to ću reći samo - sramota !
rezime od hobotnice , koji je bio jedan od nezahtjevnih kupaca sve jasno govori