VEN - 590 -izrada novih modela

Forum namjenjen isključivo proizvođačima brodica, te opreme za brodice.

Moderator/ica: riberer

Pravila foruma
U ovom forumu nove teme mogu otvarati SAMO PROIZVOĐAČI BRODICA (i /ili opreme za brodice), dakle poduzeća registrirana za njihovu proizvodanju.
> DA BI SE OTVORILA NOVA TEMA, POTREBNO JE ISHODOVATI SUGLASNOST ADMINISTRATORA FORUMA O UVJETIMA NJEZINOG OTVARANJA<

Re: VEN - 590 -izrada novih modela

PostPostao/la tg-boy » 02. 08. 2011. (20:53)

kalafat vanjski motor ovdje je po mome skromnom mišljenju dovoljan i poželjan radi mjesta u krmi a napomenija bi da je i dovoljan za pogon - imao sam suzuki 15 ks i nije bilo loše ......... što se ostalog tiće Ven ima pravo na svoje mišljenje i komentare isto kao i svi ovdje pa di se nađemo to je to,

vridnjak slažem se ribijem za opomenu - trebalo bi manje vodit računa o drugima ko su i što su nego na forumu izmjenjivat mišljenja i zapažanja te ista obrazlagat činjenicama - ovako ispada da čovika vriđaš zato šta možda ne može spavat od problema i lječi živce kao i večina nas na ovom forumu čitajuči postove , a ti ga vriđaš jeli možda branitelj ili državni službenik..... kao jedno i drugo vriđaš ljude koje ne poznaješ i nemaš na to prava samo zato što ne misle kao ti..... i mene si uvridija ni kriva ni dužna a oni koji me poznaju znaju da imam pravo progovoriti na ovu temu i to isključivo kao bivši vlasnik navedene brodice a ne kao državni službenik.... zato :thumbdown:

pozdrav svima ;)
Prije sam bio umišljen - sad sam savršen - bit će bolje
tg-boy
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: galeb, volvo md11c

PostPostao/la vridnjak » 02. 08. 2011. (23:33)

ajde molim te citiraj sa čim sam tebe i murterinja uvridija. ja sam samo kritizira one što vriđaju Vena zato što smatraju da on mora ako ne svaki onda u najmanju ruku svaki drugi dan izvještavati cjenjeno pučanstvo kako napreduje novi brod (kao da ništa drugo ne radi).
Evo izvinjavam se ovim putem i tebi i murterosu , a ako se još neko pronašao uvriđen a nije se javija i njemu se izvinjavam.
pozdrav uvriđenima i neuvriđenima ;)
"Tko izgubi dobitak, dobije gubitak" -Grunf
vridnjak
Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: istranka GTI

PostPostao/la riberer » 03. 08. 2011. (01:34)

vridnjak znamo već da površno čitaš postove, ali da površno čitaš i svoje, to nismo znali ... :D
Tako da ne treba ništa citirati.

Pustimo Vena na miru, vidjeli smo već (ne jednom) do sada da se zna i sam braniti,a mislim da mu ne trebaju "advokati". Inače ovakvi postovi nepotrebno podižu tenzije, vridnjak ... tg-boy nije ništa loše mislio i dovoljno bi bilo malo pažljivije pročitati njegov post i ... ne odgovoriti ;)

U svakom slučaju lijepo od tebe što si se ispričao, to i nije baš svakodnevna odlika, a sada ... bi bilo bolje da se vratimo (i ostanemo) na brodove slika
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la vridnjak » 03. 08. 2011. (09:17)

očito je i moj površno pročitan jer je napisan sa dozom humora (bez ikakve uvrede braniteljima i državnim službenicima -jer sam bija prvo , a sad sam trenutno i drugo (fala bogu)), ali pošto sam dosta puta u životu osta neshvaćen :D izgleda da sam i sad (ništa novo)
ovo je gotovo :silent: a sad na brodove .
P.S. Ven ajde u k... :D stavi sliku kakvog broda makar i tuđeg :D
"Tko izgubi dobitak, dobije gubitak" -Grunf
vridnjak
Member

Tip plovila: istranka GTI

PostPostao/la riberer » 03. 08. 2011. (14:57)

Eto ... :D slika
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la tg-boy » 04. 08. 2011. (21:48)

ma mene je zbilja teško naljutit tako da nema brige ;) ... ali malo mislim na druge one sa kratkin fitiljen zaboravljenih i da izvinete izjebanih od svih i ko smi i mora do onih koji to ne moraju kao naprimjer nas na ovom forumu..... kad se sretnemo piće je na moj račun ,
ali poanta je nešto drugo šta sam htija reći - a to je već ribi objasnija , a vridnjak prihvatija, prema tome nastavljamo dalje i čekamo ven-a da na ovu temu nešto pametnije i konkretnije stavi , a ne da se mi iz dosade grizemo :wave: :wave:
tg-boy
Old Senior Member

PostPostao/la Ven » 11. 08. 2011. (19:16)

prvo pozdrav svim forumašima nakon šta neko vrime nisam bija na forumu

nije uvik sve bilo na vrime po planu po se nešto i kasnilo , virujem da pomalo sve stižem

i da čemo od iduče sedmice se moč više družit i razmjenjivat informacije

pozdrav i tebi tg-boy i slažem se sa tobom da ovi forum tribamo doživljavat kao misto

druženja i dobrih vibracija, a uvik če se javit koji i oni "drugi" a njih ne triba obadat

zdravi i veseli mi bili

VEN
"VEN" MARINA
Smiljanićeva 2, Split
Tel.: 098/ 365 163
E - mail: vnevesca@inet.hr
Ven
Djelatnik u sektoru nautike

PostPostao/la tg-boy » 11. 08. 2011. (20:07)

eto ven iako sam mjenja ven 590 za neki drugi brod još uvik se zaniman za tvoj rad ka i drugi ovde na forumu .... pa ako ima šta nova piši slikaj i pokaži , a ako nema i zapinje ne upiri i ne obečaji nego reci bit će kad bude, pa šta...................
još uvik držim da je odnos uloženo dobiveno za ovaj model broda odličan - a da budemo precizniji i za svaki model istranke i dalmatinke kao i njihove preinake dobar........
tek da znate moj ven 590 u zamjenu uz nadoplatu je uzeo jedan amaterski ribar i vrlo je zadovoljan njime - za moje čudo jer je brod bio uređen za skroz drugu turističku funkciju----- e a moj novi brod je bio ribarica i sad je turistički---- puno posla i zaj,...cije ali naš dogovor o zamjeni je upalio na obostrano zuadovoljstvo

PS. ako je čovik sritan sa brodom kad ga kupi i kad ga proda onda možete zamisliti sriču kad jedan minjate za drugi...........
možda ovo vridi cilu novu temu da nebudem OT?

PPs . smo naprid i pomalo :wave: :wave:

ppps. a za one prije reklame mi još duguješ :P
tg-boy
Old Senior Member

PostPostao/la Mali Dabar » 15. 08. 2011. (18:44)

Preatim napeto od pocetka razvoj ovog "novog " modela i mogu primjetiti da je toliko napredovao da nema ni najmanjih izmjena na trupu- koritu broda od 1972 godine.
Sad ili ja to loše vidim ili slika vara ?
Mali Dabar
Old Senior Member

PostPostao/la gre » 16. 08. 2011. (14:03)

Napisa je Ven da je trup od Dalmatinke, isto tako je napisa da bi PD treba bit iduće godine.
gre
Member

Tip plovila: Jedrilica El Bimbo

PostPostao/la niksa » 16. 08. 2011. (14:44)

gre je napisao/la:Napisa je Ven da je trup od Dalmatinke, isto tako je napisa da bi PD treba bit iduće godine.

Đaba ti pisat, Dabru je samo do čiketanja.... :x :x :x
PLAĆAJMO POREZ DRŽAVI KOJU VOLIMO
niksa
Old Senior Member

Tip plovila: drvena plastificirana pasara bez kabine

PostPostao/la Ven » 16. 08. 2011. (18:28)

e , ljudi moji nemojte kontra dabra

vidite da piše da je napet ,da slabo vidi i da ga slike varaju

ko zna šta je sljedeče , pa da bi vam duša bila mirna ostavite čovika na miru

VEN
"VEN" MARINA
Smiljanićeva 2, Split
Tel.: 098/ 365 163
E - mail: vnevesca@inet.hr
Ven
Djelatnik u sektoru nautike

PostPostao/la kalafat » 16. 08. 2011. (18:50)

Mali Dabar je napisao/la:Preatim napeto od pocetka razvoj ovog "novog " modela i mogu primjetiti da je toliko napredovao da nema ni najmanjih izmjena na trupu- koritu broda od 1972 godine.
Sad ili ja to loše vidim ili slika vara ?

i st aje ovde krivo napisano da se neko moze nac uvriden, trup poznat vec skoro 40 god i malo pripravljenjo nadgrade, i sad je to velika novitada..
:?: :?: :?:
iz motora gredu okrugli dimovi (torpedo dizel) - by Uroš
kalafat
Senior Member

Tip plovila: primorka630+60cm/ vidović 300

PostPostao/la teo_ribar » 16. 08. 2011. (19:28)

pazi kalafat ča pišeš, nesmi se ovdi protiv svete krave..........ali ona može protiv drugih bez problema ;)
˝Nema veze kakav je zakon bitno je samo da ga ti i policajac koji te kontrolira tumačite na isti ili sličan način ˝ by: el passo

˝Ma nema problema ako ga zabrane (MR), važno je da kontrole ostanu iste.˝ by: ab ovo

˝Kuster , a da se prestaneš drogirat ?˝ by: Lady M
teo_ribar
Old Senior Member

Vrsta ribolova: profesionalni
Tip plovila: Adria 501...Yam 6ks 4T

PostPostao/la kalafat » 16. 08. 2011. (19:41)

e moj teo , ne dira to mene nisan ti ja nijedne vjere tako da neman nikakve svece i slicno tome, :wave:
iz motora gredu okrugli dimovi (torpedo dizel) - by Uroš
kalafat
Senior Member

Tip plovila: primorka630+60cm/ vidović 300

PrethodnaSljedeća

Natrag na Proizvođači brodica i opreme

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.