Moderator/ica: riberer
Ven je napisao/la:...pa se premišljam dali trup da radim gladak ili rebrasti......
cuvitar je napisao/la:A lipi moj, niko nije reka da nije super. Zora je fantastičan brod (barem ono šta san ja vidija) i najbolji pomak unaprid u maloj brodogradnji u zadnjih x godina. Zora je posebna, istina. Venu i dalje sve čestitke na njoj.
Ali... Bilo bi lipo kad bi ljudi razumili da ima i drugačijih potreba od njihovih. Tebi je možda dovoljno ovako, i svaka čast, ne kažen da je to loše. Samo, moje su stvarne potribe malo drugačije, a virujen da ima još onih kojima triba malo drugačija varijanta od ove prve.
Stara Dalmatinka je stara Dalmatinka, i to je skroz drugi brod. Da mi je odgovarala, kupija bi je odavno. Zora je nešto skroz novo, i glupo mi je uopće uspoređivat. Ako si je vidija izbliza, moga si vidit o čemu se radi. Ven, molin te nemoj me krivo shvatit, da mislin da ovakva Zora ne valja. Ja samo predlažen još jednu varijantu broda, obiteljsku barijantu, koja bi definitivno proširila krug potencijalnih kupaca (ma bar za jednoga )
I ljudi moji, pa bija bi više red da pristanete sa "a šta će ti ovo... , a šta će ti ono..., to ne valja tako..." i slične primjedbe.
Svak ima svoje razloge i potribe...
Pozdrav svima!
Marinac_1 je napisao/la:Ajde Ven, odužilo nam se čekanje, Slovenac čeka slike....sva oprema je već tu....vidimo se u pogonu kad to spojiš....
cady je napisao/la:Marinac_1 je napisao/la:Ajde Ven, odužilo nam se čekanje, Slovenac čeka slike....sva oprema je već tu....vidimo se u pogonu kad to spojiš....
Evo i mene "Slovenca" iz Brežica, da kažem koju rječ na sve te komentare,nove ZORE. Iako sam "remac" u tom biznisu,u potpunom povjerenju mojih marinaca, obojica Vedrani,odlučio sam se među prvima za kupnju Zorice. Nakon malih razočaranja do sajma u Splitu, vjerujem Ven stoji iza svoje rječi. A poruka svim kritičarima, najljepša hvala. Ven sa svojim iskustvom,uradio nešto, što nitko nije pričekivao u 100 % pozitivnom razmišljanju. Vedrane samo tako naprijed,a sa mojim marincem čemo sve snimiti, kad bude onako kako mora biti,sa svim ludorijama pa kome drago. Lijepi pozdrav ekipi Vena i hvala unaprijed
Natrag na Proizvođači brodica i opreme
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.