Evo par mojih dojmova, bija san u četvrtak, zora je toliko prostrana da jednostavno ne mogu virovat da je to brod od 6m, kokpit će bit ogroman i kad se stave sve klupe, stolice i stolovi, ko bude stavlja kliznu stijenku moći će imat i "salon", a kome bude sve otvoreno može bacit na balote.
Šta se tiče kabine ja san 185cm, 95 kg i kad se skroz ispružin ima još 30 cm mista, stvarno je prostrana, mislin da ovde i dvometraš može komodno leć samo naravno s tim da mu krevet bude dug koliko i sama kabina,
Također mi se sviđaju one dvi klupice-spremišta na krmi između kojih je bazen motora, odlično, još više mista
E sad malo o "nedostatku", da se razumimo ovde govorin o dizajnu koji će po mome uvelike utjecat na buduće kupce.
Naime, natkabina, ili da je nazoven "kašeta" koja je nacrtana za natkabinu sa onim nekim kvadriceps prozoron ne liči na ništa i ako to bude na ovako lipon brodu, vizualno će ga uništit, a da ne govorin na šta bi ličilo na poludeplasmancu sa nekon lipon recimo hondon 50 KS.
Moja preporuka Vama Vene je da uzmete nekoga mladoga dizajnera i to platite, ionako sami govorite da van prodaja ide, to bi van se vratilokroz vrlo kratko vrime ( za primjer ću navest Navala koji je sa lipon natkabinom prominija kompletnu vizuru brodu i da mu jedan moderan izgled )
Sad da ne bi ispalo da je to samo moje mišljenje samo ću reć da san dosta proveja vrimena oko zore i u njoj i vraća se i većina komentara su bili na ekstra ružnu starinsku natkabinu ili na prastaru liniju.
E sad jedan nedostatak koji se ne tiče broda nego Vena, a to je da vi niste bili tamo, ako ste imali privatnih stvari triba je doć šef radione ili neko, većina proizvođača su osobno bili tamo i borili se za svoje kupce i predstavljali sebe i svoj brod, a vi ste poslali šinjorinu kojoj je deboto neugodno kad joj dođe sto muških, a i da nije niko je neće ništa pitat stručno jer je žensko, znači za predstavljane broda od mene dobijate
I nemojte se jidit, ovo van je konstruktivna kritika!