VEN - 590 -izrada novih modela

Forum namjenjen isključivo proizvođačima brodica, te opreme za brodice.

Moderator/ica: riberer

Pravila foruma
U ovom forumu nove teme mogu otvarati SAMO PROIZVOĐAČI BRODICA (i /ili opreme za brodice), dakle poduzeća registrirana za njihovu proizvodanju.
> DA BI SE OTVORILA NOVA TEMA, POTREBNO JE ISHODOVATI SUGLASNOST ADMINISTRATORA FORUMA O UVJETIMA NJEZINOG OTVARANJA<

Re: VEN - 590 -izrada novih modela

PostPostao/la brko7 » 29. 03. 2011. (23:40)

danas sam bio u VEN-a i dogovorio da budem jedan od prvih sretnika koji će kupiti VEN 590 ZORA ....
potpono vjerujem VENu i jedva čekam 1. maj i perzentaciju u Lava, te srpanj da kao ponosni vlasnik otplovim istim tu po Dalmaciji ili šire...
brod će biti jednostavno čudo...
ja se bavim nekim drugim poslovim di sam shvatio da su jedni od največih argumenata za uspjeh veliko odricanje, rad i iskustvo, a šta sam u ovih par obilazaka i razgovora kod VENa vidio - to će biti baš da ćemo se zajedno rugati konkurenciji... VEN kao proizvođač a ja kao vlasnik ( stavit ću slike na forum)

Brko
brko7
New Entry

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: VEN z 590

PostPostao/la riberer » 29. 03. 2011. (23:45)

Hm ... ne znam baš, nadam se da Ven ne misli tako :think:

Nego, nisi se još predstavio, ja čekam ...
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la slot » 30. 03. 2011. (00:06)

polako kolega brko 7....polako...napiši lipo lokaciju na svom profilu ,pa lipo otvori temu u predstavi se i kaži dvi tri riči o sebi....
brod je stvarno lipi onako kao maketa kakvog sam ja vidija,a biti če i lipši kad bude gotov,a znaš li da na tom brodu je radilo dosta forumaša sa svojim prijedlozima,pa bi triba i njih pofaliti :clap: ....a to o ruganju konkurenciji nije za forum..ja sam kupio VEN fly
i znam kakav je VEN čovik baš ono šta si reka i više od toga,ali nije nikako lipo pisati da češ se rugati i ti kao kupac i on kao
proizvođač..jer znam da on to nebi nikad iznio na forum ;) ...a mi se svejedno radujemo tvom brodu i nezaboravi da i mi sa forumaši dolazimo nas 40-ak da vidimo tvoj brod i nezaboravi bar 2 janjca okreniti :lol: :thumbup:
voda je gradu podarila ime
slot
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Naval 19 Yamaha 40/60

PostPostao/la brko7 » 30. 03. 2011. (06:42)

ma nisam mislio doslovno na ruganje već je to u navodnicima :thumbup: , jer mislim da se radi o stvarno posebnom brodu koji će pljeniti puno pogleda i upita...
baš mi je drago da vas je toliko učestvuje, a šta se tiče janjaca - to je neizostavno :D
brko7
New Entry

Tip plovila: VEN z 590

PostPostao/la rarog » 30. 03. 2011. (07:54)

Ovaj post ću isprintat i ponit u Split :clap: :wave:
Ali nisu znali da tom planu nešto fali
rarog
Member

Tip plovila: Kuster 550

PostPostao/la udica » 30. 03. 2011. (09:36)

brko7 je napisao/la:ma nisam mislio doslovno na ruganje već je to u navodnicima :thumbup: , jer mislim da se radi o stvarno posebnom brodu koji će pljeniti puno pogleda i upita...
baš mi je drago da vas je toliko učestvuje, a šta se tiče janjaca - to je neizostavno :D

...super opet se užicala janjetina :thumbup: :clap:

...nego zašto si iz slotove množine priša u jedninu :roll: :evil:

...još se moš ispravit ;) :lol: :wave:

...evo ispravak ipak san priskoćija jedno slovo :oops: ...............množina je !!!! :thumbup: :clap: :clap:
udica
Old Senior Member

Tip plovila: Atlantic 560 PH Honda 90VTEC

PostPostao/la slot » 30. 03. 2011. (11:20)

super :thumbup: ...i ja sam insprintao tvoj post :lol: .....mi smo 100 % na sajmu brodogradnje....očekujemo janje ,evo ja san već počeja sa dijetom :thumbup:
voda je gradu podarila ime
slot
Old Senior Member

Tip plovila: Naval 19 Yamaha 40/60

PostPostao/la riberer » 30. 03. 2011. (11:38)

brko7 ... imaš vremena do večeras, tamo negdje do osam, devet ... ako ne, rastajemo se :thumbup:
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
riberer
Moderator

PostPostao/la Ven » 30. 03. 2011. (19:35)

moji dragi forumaši,

evo mrak me potira iz radione i čitam na forumu šta se piše

vidin da se brko od uzbuđenja malo krivo odrazija jer koliko sam ga vidija ovih par puta pari skroz dobar momak

na kraju u nas ima poslovica " ko se ruga - poseru ga " zato mislin da nije tija reč kako je ispalo

krajem sedmice se počinje odlivat kalup broda, drago mi je da je u njemu umočeno dosta prstiju forumaša šta priko foruma, šta

kad su bili u posjetama. kakvi je brod ocijenit če te sami samo bi reka da mi je izuzetno drago šta je sačuva dalmatinsku žicu

u ovi sam brod utira svo svoje znanje pa če te vidit koliko i ono piza

a sad da se vratim na brku , obeča je janje,bilo bi ga grubo odbit a virujen da če održat rič jer vjerovatno zna onu

ko izda - taj je p*zda ,a kako ja planiran imat prezentaciju novog broda, red je za pomoč koju sam ima od forumaša bar jedno okrenit

mogli bi do kraja imat posla sa cilin jaton janjaca

VEN
"VEN" MARINA
Smiljanićeva 2, Split
Tel.: 098/ 365 163
E - mail: vnevesca@inet.hr
Ven
Djelatnik u sektoru nautike

PostPostao/la VLADIDA » 31. 03. 2011. (08:36)

Ko je pozvan od forumaša? Po svemu, bit će cilo stado janjčići! A šta je sa pićem? Sve smo zaslužili, nije nam bilo lako sudjelovat, ali je bija gušt.:D :D :thumbup:
VLADIDA
Member

Tip plovila: bez plovila

PostPostao/la riberer » 31. 03. 2011. (08:44)

Ma ne vjerujem očima ... znači li to da oni koji daju janjca ne moraju poštovati pravila foruma? Dakle janjac sve riješava?
Osim toga za dogovore o druženjima imamo otvoren poseban forum, pa se tamo dogovarajte, a ne ovdje.
Ako je i od tebe Ven, previše je, nastoj se ponekad malo kontrolirati.

Dakle ... oprez slika

brko7 (za sada) sedam dana.
riberer
Moderator

PostPostao/la VLADIDA » 02. 04. 2011. (14:22)

riberer je napisao/la:Ma ne vjerujem očima ... znači li to da oni koji daju janjca ne moraju poštovati pravila foruma? Dakle janjac sve riješava?
Osim toga za dogovore o druženjima imamo otvoren poseban forum, pa se tamo dogovarajte, a ne ovdje.
Ako je i od tebe Ven, previše je, nastoj se ponekad malo kontrolirati.

Dakle ... oprez slika

brko7 (za sada) sedam dana.

Riberer, nadam se da si shvato da sam malo badnija vena iz istih razloga kao i ti (ako sam dobro shvatio tvoju intervenciju). Ništa zločesto, ništa dramatično, ne vjerujem da je itko išta loše mislio, obična zafrkancija, ali neka se to naglasi. Možda malo pretjeravamo u svojoj "ocjeni", ali pravila foruma za svih bi trebala biti jednaka. Zato se slažem sa tvojom opaskom.
Pozdrav. :wave: :wave:
VLADIDA
Member

Tip plovila: bez plovila

PostPostao/la idobros2 » 02. 04. 2011. (17:06)

Pozdrav svima nisam novi na moru ali u postnju da.Tragajući za novim brodom nađem sliku Vena 590 sa još boljom cijenom što me je dovelo i do vas dragi forumaši na koji me uputio gos.VEN na čemu sam mu zahvalan.Naravno ja sam pročitavši sve o novom Venu postao teški fan jer za mene je to najbolji brod.
Vidimo se u Splitu na sajmu. :D :D :D
idobros2
Member

Tip plovila: Betina 600-yanmar 55 ks

PostPostao/la alingi » 05. 04. 2011. (12:57)

iztgleda da svi rade maximum do noči i nema snage za nove info o projektu -i ja tek kasno otvorim forum-izgubljen dan ne vrača se-alingi :wave:
alingi
New Entry

PostPostao/la Ven » 05. 04. 2011. (18:42)

pozdrav ,

evo danas malo ranije kuči pa da se javim, ima tri dana poliranje i mazanje pastom novog modela

jer do kraja sedmice triba odlit kalup. tribat če sazrijevat u komori da se stigne na sajam.

ekipa več skida mire za opremu , materijal za izradu prva tri broda u skladištu.

držimo tempo isporuke novih brodova ( 3 tjedno ), počele pripreme na brodovima koji

če bit za probne vožnje na sajmu . sve gre naprid samo da se još dobro naspavat.

sutra ču svakako odvojit vrimena da šta slikan da se ne reče da san na vas zaboravija

dobri mi i veseli bili

VEN
"VEN" MARINA
Smiljanićeva 2, Split
Tel.: 098/ 365 163
E - mail: vnevesca@inet.hr
Ven
Djelatnik u sektoru nautike

PrethodnaSljedeća

Natrag na Proizvođači brodica i opreme

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.