Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori
riberer je napisao/la:Molim lijepo da upotrebljavate cijele nickove, a ne ... ne znam ni sam kako bi nazvao ovo, slova?
Nick je u stvari neka vrsta pseudonima ili nadimka i sam po sebi zamišljen da nam pojednostavi svakodnevnu komunikaciju na forumima ne upotrebljavjući imena koja bi se mogla često ponavljati i time nas prisiliti i na upotrebu prezimena, kako bi razlikovali sugovornike. Korištenje samo slova uglavnom isključuje one korisnike koji nisu u toku tema u kojima bi ta ta pojava mogla biti raširena, radi toga što ne sudjeluju redovito u radu foruma ili ne sudjeluju u svim temama, pa nisu u stanju shvatiti što bi ta sliva trebala značiti.
Pojava da se u posljednje vrijeme upotrebljavaju slova tipa MD za Mali dabar, TR za teo ribar i tako dalje, vode totalnoj zbrci na forumu i sve ovo pišem iz jedinog razloga da se ta pojava ne proširi i na ostali dio foruma, a koliko vidim, polako se širi.
Mislim da pisanje cjelovitih nickova iziskuje minimum truda ili, ako je već to toliko teško, koristite copy-paste ...
Čitljivosti radi
Thomy je napisao/la:Čekamo tebe da nastaviš di si sta...
zore70 je napisao/la:Thomy je napisao/la:Čekamo tebe da nastaviš di si sta...
A bit će,obećajem,čim se skupi dovoljno materijala za kvalitetnu štoriju i uvati vrimena
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.