Gledam ovu minu sa slike (ako je to ta iz uvale Banja) - pa ja sam onuda vuko panulu s olovom čuvarem
![Scared :Scared37:](./images/smilies/37.gif)
Zanimljivo je ovo sa drugom bombom: s akcijom će se započeti u 9 sati (pripreme i buuum), a uvala zatvorena do 17 sati?
![Namiguje ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori
tramontana je napisao/la:Zanimljivo je ovo sa drugom bombom: s akcijom će se započeti u 9 sati (pripreme i buuum), a uvala zatvorena do 17 sati?
porer je napisao/la:tramontana je napisao/la:Zanimljivo je ovo sa drugom bombom: s akcijom će se započeti u 9 sati (pripreme i buuum), a uvala zatvorena do 17 sati?
Taman da svu ribu pokupe na miru
pjacal je napisao/la:koliko sam ja upućen , u Malom Boku uništavaju sve što pronađu u moru , prije 3 god. su tamo uništili "krmaču" iz 2.Svjetskog rata koja se pojavila iz lukobrana Riječke Luke ???!!!!
Inače cijelo to područje od "skaleta" pa do porozine je krcato takvim stvarima , bombe , municija , torpeda itd.
Ne čudi me da su baš tamo to odradili jer je i onako tamo pašnjak , livada ili kao hočete .
karamba je napisao/la:pjacal je napisao/la:koliko sam ja upućen , u Malom Boku uništavaju sve što pronađu u moru , prije 3 god. su tamo uništili "krmaču" iz 2.Svjetskog rata koja se pojavila iz lukobrana Riječke Luke ???!!!!
Inače cijelo to područje od "skaleta" pa do porozine je krcato takvim stvarima , bombe , municija , torpeda itd.
Ne čudi me da su baš tamo to odradili jer je i onako tamo pašnjak , livada ili kao hočete .
pretpostavljam da je tamo livada radi učestalog aktiviranja razno raznih bombi torpeda i tome slično . Mogli su te bombe i ostalu šporkicu uništit gore u saboru , a naš kvarner nek puste na miru
karamba je napisao/la:pjacal je napisao/la:koliko sam ja upućen , u Malom Boku uništavaju sve što pronađu u moru , prije 3 god. su tamo uništili "krmaču" iz 2.Svjetskog rata koja se pojavila iz lukobrana Riječke Luke ???!!!!
pretpostavljam da je tamo livada radi učestalog aktiviranja razno raznih bombi torpeda i tome slično . Mogli su te bombe i ostalu šporkicu uništit gore u saboru , a naš kvarner nek puste na miru
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.