Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori
lupis je napisao/la:..., ali znam da bi lik uzeo i terencic u rn.
lupis je napisao/la:Provjeri najprije smiješ li s tim na cestu bez pratnje jer vjerojatno se radi o nekom plovilu kakvog jedino napaćeni hrvatski proleteri još kupuju...
Inače, u tvojoj se blizini prodaje jedan veoma jako također odličan stabilan prostran i nadasve lijep brod..., jedino ce ti cijena možda biti previsoka..., ali znam da bi lik uzeo i terencic u rn.
putnik je napisao/la:Ja sam morao pribaviti i papir na kojem piše da je brod odjavljen u njihovoj kapetaniji.
karamba je napisao/la:putnik je napisao/la:Ja sam morao pribaviti i papir na kojem piše da je brod odjavljen u njihovoj kapetaniji.
to kaže kapetan da se mora u svim ostalim državama ali da italija i nema upisnik ili evidenciju pa da je to isto problem!
šta si uzeo brod u italiji?
Degrassi je napisao/la:Dokumete imaš gotove, proguglaj mislim da se zovu Atto di notorietà, u prijevodu zamjenski dokument koji se treba ovjeriti u comunu (općini) jer košta manje, oni ti udaraju pečat na njihove taksne marke. Što više dokumenata o brodici ima talijan to bolje za tebe. Uzmi mu sve što ima, pogotovo ako ima nešto od motora. Bitno je da dokažeš da je on vlasnik i da ti prodaje to i to, napisati sve serijeske brojeve, broj trupa i da prodaje tebi za tu i tu cijenu. Ne trebaš muljat za cijenu - smanjivat, jer ionako se ne plača carina i porez.
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.