http://www.dubrovniknet.hr/novost.php?id=9807
još jedan
Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori
Pape je napisao/la:...ni ja nisan doživija da kruže oko mene, ali da san doživija da prođu na koji metar...e to jesan..prošlo lito je jedan talijan...mamu mu...proša kraj Visa sa nekom uskom 9 metarskom pilom, prava jurilica, na 7-8 metara od mene...piči pajdo sa 40-tak milja drito prima meni....uzmava san se.. ustrubija, već san mislija skakat u more...a onda je ka malčice skrenija zadnji tren...jeba mater ako me je vidija prije toga...on i par pičija na brodu... i nastavija pajdo jedva da je pogleda put mene....i put viške luke nastavija..
..dan kasnije nađen ga u portu na vezu u Visu....kad san mu uletija na brod nabrušen ka bisan pas....
..."#/&%#@#"%&&%()##$@@$#%&/)?!"$$%@##!!!!!!!!!!!!!!!!"... i pri izlasku hračnen mu na šoferku jednu zelenku....da mi je šta iša reć na to.... bilo bi ajuto...a slano! kad san ponovo proša nakon dvi ure nije bija više bilo na vezu...bit će uteka glavon bez obzira....
Thomy je napisao/la:Pape je napisao/la:...ni ja nisan doživija da kruže oko mene, ali da san doživija da prođu na koji metar...e to jesan..prošlo lito je jedan talijan...mamu mu...proša kraj Visa sa nekom uskom 9 metarskom pilom, prava jurilica, na 7-8 metara od mene...piči pajdo sa 40-tak milja drito prima meni....uzmava san se.. ustrubija, već san mislija skakat u more...a onda je ka malčice skrenija zadnji tren...jeba mater ako me je vidija prije toga...on i par pičija na brodu... i nastavija pajdo jedva da je pogleda put mene....i put viške luke nastavija..
..dan kasnije nađen ga u portu na vezu u Visu....kad san mu uletija na brod nabrušen ka bisan pas....
..."#/&%#@#"%&&%()##$@@$#%&/)?!"$$%@##!!!!!!!!!!!!!!!!"... i pri izlasku hračnen mu na šoferku jednu zelenku....da mi je šta iša reć na to.... bilo bi ajuto...a slano! kad san ponovo proša nakon dvi ure nije bija više bilo na vezu...bit će uteka glavon bez obzira....
I od tada se pojavija čuveni potpis:
"Ne prolazi sa svojom morskom pilom na po metra od moje morske pile!
Držin ZOLJU ispod banka!"
Gaso je napisao/la:Čudno da se to desi katamaranu, mislim da ima jake bow trustere, dobro da je dno od mulja, pa vjerojatno nema štete.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.