Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori
Malisa je napisao/la:Kad se podvodni i obalni ribolovac nadju na istom terenu, ko treba da popusti? Da li da ga gadjem olovima sa obale ili da pomirljivo ponavljam u sebi "more je svacije", sto obicno i radim, jer maskirani ima pusku, a ja samo toljagu
lupis je napisao/la:možda se čoviku samo zamrsil konop od vrše oko propele...
Pape je napisao/la:lupis je napisao/la:možda se čoviku samo zamrsil konop od vrše oko propele...
...pa je odma naplatija za slomjeni štift....
borro je napisao/la:Jebiga, uvijek ima svega. Ja lovim tamo gdje lovim već 30 godina 8 ne računam prve 3 dok sam bio skroz mali), od toga imali smo barku među privima (bila je već u moru u one prve 3 godine) i svi me znaju i mene i brata. I idem na more po vršu kad jedan lokalac lijepo vraća moju vršu u more pali pentu i ode, neće me ni pogledat. a drugi dan na istom mjestu u vrši 78 cipli. Tko zna što je bilo prvi dan, ali je ljusaka u moru bilo čudo jedno. I što mu reći. On je dolje cijelu godinu, ja nisam, može mi na barci i kući napravit što hoće! lako se vama svadit kad ste cijelu godinu tamo. Ja moram sve pretrpit i prešutit, a po meni kana seru. A što je najbolje stariji sam od njega i duže ljetujem dolje i moji imaju vikendicu negoli je on živ.
šetač pasa je napisao/la:Pa jel' on ima glavu? Imaš ti šaku? Onda šakom u glavu i to na sred rive inače budu te cjeli život j.... Na žalost, ima takvih tipova koji poznaju samo jezik sile. Uopće mi nije drago ovo što sam napisao, ali sam se osobno osvjedočio u to.
šetač pasa je napisao/la:borro je napisao/la:Jebiga, uvijek ima svega. Ja lovim tamo gdje lovim već 30 godina 8 ne računam prve 3 dok sam bio skroz mali), od toga imali smo barku među privima (bila je već u moru u one prve 3 godine) i svi me znaju i mene i brata. I idem na more po vršu kad jedan lokalac lijepo vraća moju vršu u more pali pentu i ode, neće me ni pogledat. a drugi dan na istom mjestu u vrši 78 cipli. Tko zna što je bilo prvi dan, ali je ljusaka u moru bilo čudo jedno. I što mu reći. On je dolje cijelu godinu, ja nisam, može mi na barci i kući napravit što hoće! lako se vama svadit kad ste cijelu godinu tamo. Ja moram sve pretrpit i prešutit, a po meni kana seru. A što je najbolje stariji sam od njega i duže ljetujem dolje i moji imaju vikendicu negoli je on živ.
Pa jel' on ima glavu? Imaš ti šaku? Onda šakom u glavu i to na sred rive inače budu te cjeli život j.... Na žalost, ima takvih tipova koji poznaju samo jezik sile. Uopće mi nije drago ovo što sam napisao, ali sam se osobno osvjedočio u to.
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.