Idioti i kreteni, kako ih drugačije nazvati?

Neobavezni razgovori ... sa isključivo "morskim" temama

Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori

Re: Idioti i kreteni, kako ih drugačije nazvati?

PostPostao/la Nino » 25. 04. 2010. (23:15)

"Protiv vozačice podnijet ćemo optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama - rekli su nam u petak u Policijskoj upravi istarskoj." :?

pa di je tu prekrsaj na cesti?
prije bi LK mogla ucinit prijavu...recimo...nema kablic sa ispolcem :twisted:
Piscare necesare est
Nino
Member

PostPostao/la gof » 26. 04. 2010. (00:13)

Nino je napisao/la:"Protiv vozačice podnijet ćemo optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama - rekli su nam u petak u Policijskoj upravi istarskoj." :?

pa di je tu prekrsaj na cesti?
prije bi LK mogla ucinit prijavu...recimo...nema kablic sa ispolcem :twisted:

Može bit da je u toj županiji takav zakon ili nisu čuli za Pajdu :wave:
Evo ga
gof
Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: dalmatinka Ven 590

PostPostao/la Nino » 26. 04. 2010. (09:32)

pa moj odgovor je i bija inspiriran Pajdon ;)
Piscare necesare est
Nino
Member

PostPostao/la porer » 19. 05. 2010. (08:45)

porer
Old Senior Member

Tip plovila: Drvena pasara 6.20

PostPostao/la lupis » 19. 05. 2010. (09:25)

ko bi reko,bmw je čisti deplasmanac...,malo je inprovan doduše....
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Old Senior Member

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la Marac » 19. 05. 2010. (12:04)

porer je napisao/la:http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/05/19/0067006.html

Evo malo više detalja o BMW-u.
http://www.24sata.hr/news/pila-od-12000 ... ra/173722/
Ne brinem se ja za takve, da je s nekim normalnim autom završio u moru onda bi bilo problema.
Marac
Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Maestral 420F

PostPostao/la porer » 19. 05. 2010. (12:15)

Čini mi se da na jednoj fotki stoji wildstar, valjda razmišlja što mu sve treba za marinizaciju? :lol:
porer
Old Senior Member

PostPostao/la borro » 19. 05. 2010. (13:17)

Al kad gledaš pola auta je ostalo suho, i mogao je stvarno samo stavit iza pentu i bacit đir. Vidi ti koliko je on dugo plutao. Pola ovih drugih autiju što nisu BMW bi davno otišlo pogledat što je na dnu.
Iznenadila me ova BMW-ova plovnost, ja sam mislio da to lakše potone.
A izgleda da mu se automatski u dodiru sa vodom otvore stakla i gepek da možeš izaći van. Praktično.
A možda je to da imaš propuh i da staviš pentu iza...ko bi ga znao!
Chuck Norris Approved
borro
Old Senior Member

Tip plovila: deplasmanac Zampieri mare iz 1976g. + VP2002

PostPostao/la gof » 19. 05. 2010. (14:27)

E prava autina,moga je malo i zapanulat da ga nisu omeli vatrogasci :clap:
Evo ga
gof
Member

Tip plovila: dalmatinka Ven 590

PostPostao/la porer » 09. 09. 2010. (08:34)

Jutros dok sam obavljao redovnu jutarnju proceduru panula/plivanje bilo je puno juga a valovi su bili oni pravi, oceanski, dugi i visoki. Oko mene par penzića iz barki pušćaju, uhvatili malo zavjetrinu iza otoka kad najednom iz marine izlazi macan na nekakvoj grdosiji. Majstor stao ponosno na flajbriđu a s njim par muških i par ženskih, naslagali se oko njega uz ogradu i pljuckaju u more. Zastava švicarska, brodina svojih 15 metara ako ne i više. Kad je prolazio bočno kraj mene tako ga je ljuljalo da je bilo gadno za vidjeti. Međutim majstoru se ni obrva na to nije pomakla. Ono, pogled u daljinu, na razglasu svira Čolić 'Ne može ti vjetar ništa' a ekipa ga sa strahopoštovanjem gleda.
Ništa, pomislio sam, valjda zna što radi makar mi nije izgledalo tako, ali jebe mi se. Nastavio sam se brisati i taman da ću pomalo kretati prema obali kad čujem urlik motora. Tip se bio postavio bočno na valove i kad je izašao iza rta oborilo ga je kao jedrilicu, mrva je falila da se ne izvrne. Nekako se ispravio, dao pun gas i okrenuo 'pod ručnom' i spičio se full gasom natrag u marinu (valjda tako okreće i onaj audi TT, puna ih je marina pa valjda i on kao i svi drugi mali od kurca ima jednoga). Na flajbriđu je ostao sam, nekako zgrčen. Pajdaši su se hrabro spustili na krmu a žene su zbrisale u kabinu, valjda su tamo u zboru vrištale. Koji idiot.
porer
Old Senior Member

PostPostao/la franco » 09. 09. 2010. (09:16)

porer je napisao/la:na krmu a žene su zbrisale u kabinu, valjda su tamo u zboru vrištale. Koji idiot.

Kompa a da raspišemo javni natječaj: Traže se vrištačice za zbor " Ucviljene žene-buduće udovice".Mislim da bi ih bilo dovoljno za jednu dobru audiciju.U komisiji samo oni koji su to vrištanje čuli iz blizine tako da moru bolje ocijenit.
Brod se rađa u šumi a umire u moru
franco
Old Senior Member

Vrsta ribolova: profesionalni
Tip plovila: Motosailer

PostPostao/la Mladjen » 10. 10. 2012. (09:03)

Je,bude smijesnih situacija,precesto sa tim "bogatascicima"koji su se dokopali bogatstva pa eto i oni moraju imati gliser jer je to "in".Jos su opasniji oni sto bi se bavili jedrilicarstvom.Sam sam imao tragikomicnih situacija.Ja i stari se sidrajemo i lovimo na udicu.U daljini vidimo krstas kako ide prema nama ali ne pridajemo paznju tome.Kako nam se priblizava sve vise vidimo da ide ravno na nas.Nemozemo vjerovat,dizemo se na noge a oni panicare po jedrilici.Odmah sam upalio brod,nisam stigao ni izvaditi sidro,nego sam ga samo odvezao,bacio konop u more i crta.Presli bi tocno preko nas da se nismo odmah pomjerili.Kad sta se desilo.Oni su malo jedrili,svi reom obuceni u fensi robicu(navigare,nautika i sl),sve najednom veliki pomorci,unajmili nekog kvazi skipera i pomalo,jer oni su popili svu pamet ovoga svijeta,nedaj boze da je neko veci pomorac od njih.Okrenuo vjetaj,jedrilica krenula u drugom smjeru,a oni nisu znali okrenuti jedra i naravno jedrilica promijenila pravac.To mi je poslije ispricao prijatelj sto radi u kapetaniji,jer su ih poslije uspjeli zaustaviti.Strasno. :? .Poslije smo se tome smijali :D
Mladjen
Member

PostPostao/la lupis » 10. 10. 2012. (18:43)

nema to veze s fensi robom...,to je još shvatljivo da takav nema pojma i nemože te iznenadit...

ali šta reć na kretena iz susjednog sela koji sa prerađenim lajbotom baca mriže i vrše svaki dan,svaki dan je taj telac na moru,da telac....,govedo ...,i danas taj vozi ravno na mene dok dižem parangal ,već sam bio na kavicalu,pri kraju...,do mene još jedan sinjal tuđi(nije njegov)...,vidi mene,vidi moj kavocal,vidi taj tuđi kavical i opet on piči za to svoje selo ravno i ne jebe,dook nije došao na 20 metara a ja se vrtim jer je normalno doli "netko" napravio mezavoltu oko kakvog kamika s osnovom od parangala,čujem udare,natežem zakučeno pokušavam napravit krug ali to govedo,vol smeta naravno,šija ,sr@**e.... jer on je morao prić na kraju na kakvih 5-6 metara meni po provi ,pogledat,označit ,mahnut ...,ma nabijem te na onu stvar, govedo u lajbotu iz susjednog sela...

u trlišu...,ne u fensi robi....
lupis
Old Senior Member

PostPostao/la Tomy » 10. 10. 2012. (19:12)

Mišljenja sam da prilikom polaganja za voditelja brodice večini bi trebalo dati poduke iz etike, morala i kulture. Ovo ljeto na jednoj maloj plažici u blizini Ike gdje se inače kupaju mame s djecom, prilikom kupanja istih među njih je uletio malac sa gumenjakom pijan ko m...., nasukao se na žalo i bacio sidro na kopno, ne gledajući gdje ga baca, odvrnuo je "cajke", i otvorio pivu. Kad sam ga upozorio da se makne sa plaže jer svojim postupcima može ozlijediti neko djete u blizini, jednostavno je obrusio da on može pristat gdje hoće jer palaća pomorsko dobro te da mu se tata nalazi vani na velikom brodu. E onda mi je puko film, pa sam mu lijepo ubacio sidro u gumenjak, te sam okrenuo provu gumenjaka prema pučini i zajedno s vasnikom istog te ga svom snagom odgurno prema van, pošto je malac uočo da je vrag odnio šalu, kratkim se je veslom izvukao na "sigurnu" udaljenost, gdje je upalio motor i odjurio u nepoznatom pravcu..... Tko zna što je "tatin sinčić" izlagao tati zašto su ga neki "zločesti" ljudi potjerali s plaže, na kojoj se je htio kupati....
Tomy
Member

Tip plovila: Jenneau Islander 750 + Volvo TAD 31 135 ks

PostPostao/la lupis » 26. 10. 2012. (11:27)

nisam vičan stavljanju slika na forum...,nadam se da su na dobrom mjestu..,ako nisu nek ih netko premjesti..,hvala..

slika
slika
slika
lupis
Old Senior Member

PrethodnaSljedeća

Natrag na Mandrać

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.