Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori
Degrassi je napisao/la:Ja sam mu pomoga za razliku od tebe sa konkretnim odgovorima na konkretna pitanja, i lijepo napisao da neznam za prijevoz i kako su to radili drugi, jer ja sam platio da mi sve sredi talijan od papira do prijevoza do kuće. Na meni je bilo samo da sredim papire u lučkoj kapetaniji.
Uostalom neka se raspišu i drugi, pa ćemo ubrzo znati tko je dao bolji odgovor.
Ja opet tvrdim da je lako preć granicu ako su papiri u redu i sve se podudara, ali nisam siguran za prijevoz i dali samo tako možeš staviti na svoju ili iznajmljenu prikolicu i voziti tu barku. Dilemu koju ima čovijek bila je i da kupi na ime supruge, hoće li s tim papirima kad nije ona prisutna prilikom transporta imati problema?
Špediterima koji uvoze daješ punomoć i to plačaš da ti oni sve srede. Ovako ?
Što se mene tiće ja se više neću javljati u ovoj temi a izleda da ću i opet na duže vrijeme napustiti forum jer vidim da je tu samo gubljenje vremena.
Nekada kada smo ovaj forum osnovali i bio među prvima u njemu sve je savršeno funkcioniralo, na konkretana pitanja bilo je odgovora, bilo je zajebancija...
Danas je ovo jedno veliko sra...e
Degrassi je napisao/la:A da još jedan je zajeb kod talijana, ako je plovilo koji se kupuje registrirano na firmu, a kupuje ga fizička osoba treba se platiti PDV kod nas.
joze.makarska1 je napisao/la:šetač pasa je napisao/la:joze.makarska1 je napisao/la: ......a sto se tice policije na granici viruj mi da ovi nasi sta rade na granici sa italijom u pravilu neznaju 2 slova talijanski , znaci opet samo br sasije mora bit u redu ! ......
A gdje si to uspio prijeći granicu s Italijom koju su kontrolirali naši policajci i carinici? Muči me ta geografija.
nemoj da te previse muci , jer kad se u ankoni ukrcas na brod i iskrcas u luci split , to ti je ta granica , i u pravilu nemaju veze s vezon nije to samo za talijanski jezk , nego opcenito !
lupis je napisao/la:karamba je napisao/la:alooo gospodo jeste se raspisali , kad sam kliknuo i vidio kroz 1 dan 4 nove stranice bio sam siguran da je lupis opet aktivan al sam pogrešio ! hvala svima na iscrpnim odgovorima međutim sinoć u 12,30h mi je umberto poslao poruku da je jučer navečer prodao gliser , prije toga mi je poslao kopije dokumenata i sugerirao da ga iz garaže spustimo u jezero i probamo , tako da me malo iznenadio . Dali je bila neka mutljavina ili ga je stvarno prodao neznam , žao mi je jer je takav brod s takvim motorom ovdje doslovno duplo skuplji . Potraga ide dalje i držao bi se najradije italije jer 6-7 sati vožnje autom nije kraj svijeta a ponuda je 20x veća nego kod nas te je pretpostavljam i cijena zato realna (ne mala nego realna) dok su kod nas svi poludili , recimo maestral star 100 g s prastarim motorom je recimo 25t eura dok realno vrijedi 5-6 . Ovo što ja gledam su gliseri s relativno novijim 4t vabrodskim motorima su realno ocijenjeni ima naravno svega ali ako znaš što tražiš je ukupno dosta realnije vani . Zna i u hr naletit prilika ali gotovo nikad na njuškalu ili ekstra rijetko ali to bi bilo najidealnije u hr . Ako netko ima povoljan kakav sundeck gliser s mladim vanbrodskim motorom nek se javi , mora bit yamaha iza . Naravno da me ponude tipa platio sam ga 15 a tražim 20 jer sam stavio sonder i novi tepih i radio NE INTERESIRAJU
hvala svima
Hehhehe..., imam neki filing da nije brod prodan nego si se ti ohladio čim je spomenut pdv...
joze.makarska1 je napisao/la:Bi li moderator moga , naravno ako zna da mi objasni di je nesta post ???
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.