Udesi na moru - 2013.

Neobavezni razgovori ... sa isključivo "morskim" temama

Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori

Re: Udesi na moru - 2013.

PostPostao/la ab ovo » 11. 08. 2013. (21:16)

saša šverko je napisao/la:aaaa..koliko bi te još mogli sr.t -da vas neko oprči ? :D :thumbup:

Ja bi se samo nadovezao: Mislim da je bolje sr@t oprćen, nego oprčen! :shh:
ab ovo
Old Senior Member

Tip plovila: Učka-Yam 2t/4KS, Maestral 500-Yam 2t/6KS

PostPostao/la lupis » 11. 08. 2013. (21:19)

Već je bilo govora o tome..., nemože svatko vući ni banane ni padobrane..., niti glisirat uz kraj..., sve ostalo je samo pitanje vrimena....
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Old Senior Member

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la Pape » 11. 08. 2013. (22:08)

saša šverko je napisao/la:aaaa..koliko bi te još mogli sr.t -da vas neko oprči ? :D :thumbup:

...krače, obilato više i možda, možda dalje.....
Pape
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la riberer » 12. 08. 2013. (14:19)

Pape je napisao/la:...a inače Ribbi ove tvoje naučne postove pisane na bazi "psihološke expertize"...a psiholog ili psihijatar nisi.....skoro više ni ne bendan....al eto po moru san od malih nogu, pa mogu reč da nekog kurca ipak znan nakon svih ovih godina...i da neke svari jako dobro mogu predpostavit....a to šta tvoja baba oprčena je još uz to i srala...a jebat ga...ja ipak toliki akrobat nisan....i svaka joj čašt....

...ili ukratko sorry na ovom izlaganju...ali u pravu nisi.... :D

Ne, nisamn psiholog ni psihijatar ... zar to znači da radi toga moram biti glup ... ili možda znači?
Teško je pričati o bilo čemu sa nekim tko za sebe misli da je (uvijek) u pravu još i prije nego što se počne pričati.

U situaciji o kojoj govori poslovica moje none naći ćeš se prije ili poslije, ne brini, svima se je to dogodilo, samo to neki nisu u stanju shvatiti
... oni koji NIKADA ne griješe pogotovo.
O tvom poštovanju prema mojoj "babi" (o kojoj sam samo napisao da mi je znala reći tu poslovicu ... i koja me je odgojila) ... radije ne bih, sve si rekao sam.
O sebi.
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la Pape » 12. 08. 2013. (15:15)

riberer je napisao/la:
Ne, nisamn psiholog ni psihijatar ... zar to znači da radi toga moram biti glup ... ili možda znači?
Teško je pričati o bilo čemu sa nekim tko za sebe misli da je (uvijek) u pravu još i prije nego što se počne pričati.

U situaciji o kojoj govori poslovica moje none naći ćeš se prije ili poslije, ne brini, svima se je to dogodilo, samo to neki nisu u stanju shvatiti
... oni koji NIKADA ne griješe pogotovo.
O tvom poštovanju prema mojoj "babi" (o kojoj sam samo napisao da mi je znala reći tu poslovicu ... i koja me je odgojila) ... radije ne bih, sve si rekao sam.
O sebi.

...ne bi se štel prepucavat ovde po forumu...ali al odakle tebi ideja da ja mislin da san uvik u pravu bez obzira počeja pisat ili ne??!?? i davat mi pridjeve "znalca"...ako ćemo baš pravo...ovdje si ti uvik i potpuno u pravu...šta je ovde jedan i napisa....svatija ti ili ne...pa ja mogu ovde drobit koliko oču...

...nadalje ti koji braniš stajalište da ovome se moglo desit bilo šta gore s onim brodom, i da ne predpostavljamo "pizdarije"...u istom postu predpostavljaš da san "znalac" ili "znalci"....iako ni ti nemaš pojma zapravo nit ko sam ni šta sam....a pogotovo ne znaš koliko san nekome u životu pomoga...pa i po moru....ukratko... svoje mišljenje namečeš meni i kažeš da je moje u krivu, jer mislim drugačije od tebe osobno...e pa ebi ga...neče iđe tako Ribbi moj...

...a o tvojoj babi osobno sve naj, naj...mislim, iako je ne znam...al već kad je potižeš po forumu i to javnom s nekakvim poslovicama i upitnim naglaskom da se može svatit i na oni drugi način...a šta si očekiva?!?...da niko se neče uvatit malo zaebavat i na taj način....i to ne govori o meni...već o unuku koji je svoju babu (ni krivu ni dužnu) ubacija ovde ko kost među gladne vukove....

...al nema veze, pa si sa neba pa u rebra, ja s ovim postom završavan ovde....i neman namjeru se dalje prepucavat s tobom...ti misli šta oćeš...ja ću mislit šta ja mislim...i sve pet....
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la Raketa » 12. 08. 2013. (17:59)

nego, vezano za koncesijska odobrenja za bungee jumping i vuču padobrana, uz moje mišljenje da bi bilo najbolje kad se za taj cirkus ne bi uopće mogla dobiti dozvola, sigurno je sve bilo ok, jer kao što je el passo dobro primijetio, da je ovaj koji vuče padobran vozio kako spada, ne bi se to moglo nikako teoretski desiti. dakle ne radi se o djelatnostima čije je obavljanje nespojivo na istoj lokaciji.
a sad kad je na kraju sve dobro prošlo s tim turistima... :Laughing52: :Laughing29: :Laughing52: :Laughing29: :Laughing52: :Laughing29:
Raketa
Member

PostPostao/la Raketa » 12. 08. 2013. (18:15)

slika
Raketa
Member

PostPostao/la Raketa » 12. 08. 2013. (18:18)

u stvari..i nije baš smiješno.. :Suprise32:
Raketa
Member

PostPostao/la šetač pasa » 12. 08. 2013. (21:01)

Raketa je napisao/la:slika

Eto, kao što se vidi, ove djelatnosti ne samo da nisu nespojive, nego su se i te kako dobro spojile. Ispreplele su se čak.

Pukim slučajem nečija glupost ili neodgovornost nije plaćena ljudskim životom. I dok neko ne završi u pržunu, ne bu pameti...
"Ja se ne slažem niti s jednom riječi koju si izgovorio, ali ću do smrti braniti tvoje pravo da ih izgovoriš." - Voltaire
Što više upoznajem ljude, draži su mi moji psi.
šetač pasa
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: Ven 590 Z

PostPostao/la škarik » 12. 08. 2013. (21:17)

koliki adrenalin su dobili s ovin parangalom oko krana :D
Neka su živi, to je najbitnije.
A i ona djevojčica kojoj se kosa zaplela u bazenu u Dubrovniku je van životne opasnosti nakon 6 dana inducirane kome. Sluša sam na radiju popodne. :thumbup: :thumbup: :thumbup:
škarik
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: TBB - trenutno/trajno bez broda

PostPostao/la el passo » 12. 08. 2013. (22:59)

Na žalost to van životne opasnosti ne znači da će bit sve u redu. Pitanje je koliki će stupanj oštećenja mozga ostati
Postoje samo dvije vrste forumaša. Oni koji sve znaju i oni koji misle da puno toga još moraju naučiti. Jedan mudar čovjek je zaključio....što više znam to sam više svjestan koliko neznam
el passo
Old Senior Member

Tip plovila: Bayliner ciera 2655 mercruiser 5.0 EFI bravo2

PostPostao/la karamba » 13. 08. 2013. (10:24)

pape i ribi ...
ljeto je ,rive su pune zgodnih komada , plaže isto ,lova je u zraku i treba samo uživat .... NO stres , to treba pustit za zimu kad je "dosada" najaktivnija tema :wave:
U.T.R. SMOKVA
----rent a boat----
karamba
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: 2bakan5 yam 40,60 ,galeon475yam70,sessa100

PostPostao/la škarik » 13. 08. 2013. (12:58)

el passo je napisao/la:Na žalost to van životne opasnosti ne znači da će bit sve u redu. Pitanje je koliki će stupanj oštećenja mozga ostati

Kažu da normalno komunicira. Ono šta sigurno znam je da su doktori na JIL pedijatrije KBC Split stvarno geniji i predani poslu :thumbup:
škarik
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: TBB - trenutno/trajno bez broda

PostPostao/la el passo » 13. 08. 2013. (16:04)

Ja joj želim potpuni oporavak :thumbup:
Postoje samo dvije vrste forumaša. Oni koji sve znaju i oni koji misle da puno toga još moraju naučiti. Jedan mudar čovjek je zaključio....što više znam to sam više svjestan koliko neznam
el passo
Old Senior Member

Tip plovila: Bayliner ciera 2655 mercruiser 5.0 EFI bravo2

PostPostao/la teo_ribar » 19. 08. 2013. (21:40)

˝Nema veze kakav je zakon bitno je samo da ga ti i policajac koji te kontrolira tumačite na isti ili sličan način ˝ by: el passo

˝Ma nema problema ako ga zabrane (MR), važno je da kontrole ostanu iste.˝ by: ab ovo

˝Kuster , a da se prestaneš drogirat ?˝ by: Lady M
teo_ribar
Old Senior Member

Vrsta ribolova: profesionalni
Tip plovila: Adria 501...Yam 6ks 4T

PrethodnaSljedeća

Natrag na Mandrać

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.