Super, samo tako naprid !
Pozdrav!
MICO
Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori
slot je napisao/la:danas nisam ni imao u planu voziti ,samo prebaciti brod u luku ,ali kako nisam uspio vezati brod zbog jedne brodine odlučija se za jedan đir oko otoka i eto tako nabio još jednu uru
tomi je napisao/la:imam jedno pitanje za svih: da li se barčica od 4,99 metri može zvati brod? ne može,to nije brod i gotovo.to je barka za ubiti dane kad je lipo vrime i ništa više.molin vas da se skulirajte i napravite na forumu razliku između "broda" i broda
Lando je napisao/la:Uživaš legendo , ma baš ti je lijepo konstrukciju od inoxa , šajbu od pleksia i gore tendu i suh ko papar
Višanin je napisao/la:tomi je napisao/la:imam jedno pitanje za svih: da li se barčica od 4,99 metri može zvati brod? ne može,to nije brod i gotovo.to je barka za ubiti dane kad je lipo vrime i ništa više.molin vas da se skulirajte i napravite na forumu razliku između "broda" i broda
Nemamo se mi šta "skulirat". Mi smo iz dalmacije i nama je brod brod. Vidim da to pitanje uvijek povlače istrijani, riječani...pa neka je vama barka, nama je brod.
Slote, (još jednom) Guštaj
dome je napisao/la:Ekipa ča je je slot je kupi ono ča je hti i to je njemu naj lipše te mu naravno čestitam ča je uspi u svom naumu da ostvari svoju želju.Nadalje čestitam mu ča je odabra najbolji mogući motor na tržištu
Ovo je prvenstveno slotova tema i nebi je trebali kvariti ali opet tomi je kad se pogleda malo realnije isto u pravu (je da je napisa malo grubo i neprimjereno) i to potpuno i u svakom pogledu te ono iz prethodnog pasosa ne isključuje ovo drugo niti malo .........
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.