Pocelo je s havarijama - ( 2010.)

Neobavezni razgovori ... sa isključivo "morskim" temama

Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori

Re: Pocelo je s havarijama - ( 2010.)

PostPostao/la aladin » 11. 07. 2010. (09:35)

ocito nisu samo stranci "dobri" navigatori.... a i ne trebaju biti veliki gliseri, jahte i sl.

http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-kro ... ala-k.aspx
aladin
Moderator

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Patrol 690, Yamaha F150

PostPostao/la Viktor » 11. 07. 2010. (10:24)

ODd 15.7 do 15.8 domaci nemaju sta trazit na moru , ako nemaju barku duzu od 10 m :lol: :lol: :lol: . Sto se tice Ceha , bila je jedna njihova djecja serija nesto kao tajanstveni otok " ako si sam pridaj se knam " ili tako nesto je bilo u naslovnoj pjesmi . E uglavnom brijem da zbog te serije ginu ko muhe , jer ih eto potice na "avanturizam" . Mozda im prodaju turisticke aranzmane " Ljetovanje u Hrvatskoj , Air bagovi ukljuceni + abs + 3 zivota " ? :think: :think: :think:
All governments are lying cocksuckers.

B. Hicks
Viktor
Senior Member

PostPostao/la surfer » 11. 07. 2010. (15:12)

Viktor je napisao/la:tajanstveni otok " ako si sam pridaj se knam "

Kako si se samo ovoga sjetio!!
:clap: :thumbup: :lol:
There is one thing far more important than freedom of speech and that is the freedom to live!! by P.W.
surfer
Old Senior Member

Tip plovila: Bakan 5 cabin + Honda 40

PostPostao/la Pape » 11. 07. 2010. (15:54)

Viktor je napisao/la:ODd 15.7 do 15.8 domaci nemaju sta trazit na moru , ako nemaju barku duzu od 10 m :lol: :lol: :lol: . Sto se tice Ceha , bila je jedna njihova djecja serija nesto kao tajanstveni otok " ako si sam pridaj se knam " ili tako nesto je bilo u naslovnoj pjesmi . E uglavnom brijem da zbog te serije ginu ko muhe , jer ih eto potice na "avanturizam" . Mozda im prodaju turisticke aranzmane " Ljetovanje u Hrvatskoj , Air bagovi ukljuceni + abs + 3 zivota " ? :think: :think: :think:

...pa i ja san gleda Pirate sa Kariba, sve nastavke... to ne znači da ću sad naguzit on prastari top od 22 unce na brod, obisit piratsku zastavu (iako je iman), zalipit jedno oko, nalipit prepariranu papigu na rame, otkinit livu ruku i stavit kuku, i poć prema karibima.....
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la Pape » 11. 07. 2010. (15:56)

... : Laughing3: : Laughing3: : Laughing4: : Laughing3: : Laughing4: : Laughing3: : Laughing4: ....

...sad san vidija svoj avatar!..... : Laughing4: : Laughing3: : Laughing4: : Laughing3:
Pape
Old Senior Member

PostPostao/la zoka » 11. 07. 2010. (18:42)

zoka
Old Senior Member

Tip plovila: MERRY FISHER 610,YAMAHA F80

PostPostao/la Pape » 11. 07. 2010. (20:56)

zoka je napisao/la:Evo još jedna friška vijest...http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2 ... tml?pos=n1

....e ovo ne mogu izvest ni oni sa policijske akademije XVII...toga triba ubit iz puške i to sa dva tira istovremeno.... :twisted: :twisted: :twisted:
Pape
Old Senior Member

PostPostao/la niksa » 11. 07. 2010. (21:02)

Pape je napisao/la:
zoka je napisao/la:Evo još jedna friška vijest...http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2 ... tml?pos=n1

....e ovo ne mogu izvest ni oni sa policijske akademije XVII...toga triba ubit iz puške i to sa dva tira istovremeno.... :twisted: :twisted: :twisted:

...totalni imbecili, ni sam ne znam kako ih kazniti... :twisted: :twisted:
PLAĆAJMO POREZ DRŽAVI KOJU VOLIMO
niksa
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: drvena plastificirana pasara bez kabine

PostPostao/la fic » 11. 07. 2010. (21:38)

bacit ih u more i ganjati sa gliserom :twisted: :think: :?
Jedan vikend na moru vrijedi više nego cijeli godišnji ...
fic
Member

Tip plovila: arimar 470+Honda bf50

PostPostao/la Pape » 11. 07. 2010. (22:00)

...ma stavija bi ja njega u jednu bačvu od 200-injak litara i onu njegovu pentu od 150 konja pa bi je upalija i nabija gas do daske, pa neka iskasapi majmuna debilnog, a ne jadnu trudnicu koja ih je još išla spašavat i jedva ostala živa.... :twisted: :twisted: :twisted:
..i sad nek mi neko kaže zašto drzin zolju ispod banka...ma triba držat Gatlinga koji pljuca 2500 metaka u minuti i takve debile raskidat u parapamčad čim ih ubereš po moru.... :evil: :evil: :evil:
Pape
Old Senior Member

PostPostao/la lupis » 11. 07. 2010. (22:49)

na moru vlada totalni kaos i anarhija,bezakonje,to nam je najveći turistički adut,a mi možemo o sebi mislit što hoćemo.kad se uvede reda tada ćemo vidjet koliko zaista vrijedimo i kome ćemo bit interesantni kao turistička destinacija......,većinu kvazinautičara upravo to privlači...,mogućnost divljanja bez sankcija ili smiješne kazne za lovatore koji voze brodove od parstotina tisuća eu a kazne su im 200-300 eu...

Glisira se na 10 metara od kraja,nigde policiji,nikog tko bi uveo red....,da se na par punti stavi čovik-civil s malo boljim fotoaparatom i da sud to priznaje i to riješi expresno,do jeseni bi izašli iz krize...,ma nema punte di u roku uru vrimena ne prođe njih barem 10 na domet kamena...
Po valama isto idioti vladaju,usidreni na sred vale i onda vezani krmom sa 2x po 30-50 metara konopa za kraj....
Vodeni skuteri su izgleda u kategoriji luftmadraca i ne potpadaju pod nikakvu kontrolu...

ček da dođe jesen....,info karta,tunja viška itd.....
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Old Senior Member

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la zore70 » 11. 07. 2010. (23:36)

Ovoga sa gumenjkom triba sad oderat do gole kože i to po par osnova....da bude primjer sljedećima....srića da niko nije
izginija..
A skuteraši su posebna priča..
Kod nas na portu ima jedan "odlikaš" koji je zamalo ubija par dice skuterom dok nisu postavljene plutače..a kad smo ga napali onda je diga nos i ne priča sa nikim u mistu...ipak on ima love i veza...more je i njegovo kaže...zaboravija je da je i moje koliko i njegovo :twisted:
Skuteri se moraju registrirat samo niko od žandara ne kontrolira ni njih ni brze brode jer im je valjda tlaka...lakše je doć na nas kad negdi spustimo kančenicu pa još ako smo zaboravili ponit papire..onda im je akcija uspješna..strašni prekršitelj kažnjen.. :thumbdown:

Za ove divljake bi priporučija komad lanca oko propele pa neka onda opali po gasu ćaći svome...
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
PRIJATELJI SU BRAĆA KOJU SAMI IZABIREMO
zore70
Old Senior Member

Tip plovila: MARCO 810+VM MD704LH-200KS

PostPostao/la Viktor » 12. 07. 2010. (07:43)

surfer je napisao/la:
Viktor je napisao/la:tajanstveni otok " ako si sam pridaj se knam "

Kako si se samo ovoga sjetio!!
:clap: :thumbup: :lol:

Zbog tih silnih Ceha sto idu i ginu , a bit ce zato sto sam i 1/4 Ceh :lol: :lol: :lol:
Nego da li te ovo potice da se bacis pod propelu obliznjeg glisera dok plivas iz Pule za M. Losinj ?? :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=JyIzcsRsJbg&NR=1

B. Hicks
Viktor
Senior Member

PostPostao/la Viktor » 12. 07. 2010. (07:46)

Pape je napisao/la:
Viktor je napisao/la:ODd 15.7 do 15.8 domaci nemaju sta trazit na moru , ako nemaju barku duzu od 10 m :lol: :lol: :lol: . Sto se tice Ceha , bila je jedna njihova djecja serija nesto kao tajanstveni otok " ako si sam pridaj se knam " ili tako nesto je bilo u naslovnoj pjesmi . E uglavnom brijem da zbog te serije ginu ko muhe , jer ih eto potice na "avanturizam" . Mozda im prodaju turisticke aranzmane " Ljetovanje u Hrvatskoj , Air bagovi ukljuceni + abs + 3 zivota " ? :think: :think: :think:

...pa i ja san gleda Pirate sa Kariba, sve nastavke... to ne znači da ću sad naguzit on prastari top od 22 unce na brod, obisit piratsku zastavu (iako je iman), zalipit jedno oko, nalipit prepariranu papigu na rame, otkinit livu ruku i stavit kuku, i poć prema karibima.....

Pape , meni se cini da si ti na korak od papige na ramenu + povez preko oka i drvene noge :lol: :lol: . Sto se tice topa, mislim da bi ti fondal barku, bolje bestrzajac

B. Hicks
Viktor
Senior Member

PostPostao/la Pape » 12. 07. 2010. (08:51)

Viktor je napisao/la:

Pape , meni se cini da si ti na korak od papige na ramenu + povez preko oka i drvene noge :lol: :lol: . Sto se tice topa, mislim da bi ti fondal barku, bolje bestrzajac

...ne triba mi povez priko oka, čorav san i ovako, a šta se tiće papige neman je niti znan di ću je nabavit, ali iman jednog prepariranog jastoga, moga bi njega obisit na rame, a šta se tiće topa i zolja bi mogla proć,samo mi još fali posada koja viće aggrhh..aggrrrrhhh... i koja bačva ruma....onda mogu viknit sa komandnog mosta......Seth the sails!...Take the wind to Karabien!...Faster u bloody worms!!!...i nabit durbin na joko i gledat koju tetu na obali u toplessu dok prolazimo uz plažu, a svi misle da gledan ima li neprijatelja..... :lol: :lol: :lol:
Pape
Old Senior Member

PrethodnaSljedeća

Natrag na Mandrać

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.