A lako se nama smijati, možda bolje da mu pošaljmo koji notes da ne mora pisati lozinke po zidu
PS: karamba sory, nisam si mogo pomoči
Postoje samo dvije vrste forumaša. Oni koji sve znaju i oni koji misle da puno toga još moraju naučiti. Jedan mudar čovjek je zaključio....što više znam to sam više svjestan koliko neznam
Ovo mi slici na ono "nisam ja prdnuo"...pises tu pod nekim cudnim nickovima, glumis zabrinutost...sve vodi k tome da si se rjesio konkurencije ovim potezom!Jer zna se da su glavni za tune ovi do 10 konja...proziran si miki
na kraju ih je sveukupno nestalo 10 komada u tu jednu noć . Najviše hondi 8 i 10 ks , bilo je i yamaha 8 i tohatsu 5 i jedna veća honda mislim 25 od jedriličarskog kluba ! ako tko šta čuje ili vidi nek javi ,jer za sada nema nikakvih informacija ... ,, e i još jedna bitna info , jedine honda i yamahe koje su ostale su bile spojene na sajlu volana njih nisu skidali sve ostale jesu
Trebat ce se polako u luke uvodit kamere ko sta su u krku dvije, to bi im bar malo dalo straha u kosti. Ili ko sta je netko vec napisao na svaki motor objesit jednu laznu bombicu pa neka razmisljaju.