Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori
zore70 je napisao/la:A zamisli paranoje u Dubrovniku danas..uplovija guzer sa 3000-slovima tri tisuće homića....
Dubrovčani guzu prema zidu okrenit kad se hoda po cesti
zore70 je napisao/la:A zamisli paranoje u Dubrovniku danas..uplovija guzer sa 3000-slovima tri tisuće homića....
Trogiranin je napisao/la:To je ekipa koja cilo lito krstari livo desno, a prati ih šezdeset jedrilica. Ti šveđani su organizatori bir-flit partija po jadranu i to sve putem interneta i svaki tjedan pune ukupno priko trista ljudi šta na jedrilice, šta na taj jedrenjak, a di se usidre po noći tu nema spavanja. Imao sam sa njima bliski susret na Šolti u Šešuli. Cipa tehno da se sve trese, a da su bili pijani, maaa neeeeeeeeeeee alkohol je još najmanje štetan, nešto kao čokolino šta su oni sve konzumirali tu noć. Ujutro su do deset sati rigali i onda fala bogu otplovili dalje, ali neka mi smo jeli Širom otvorena zemlja za nautički turizam. Ljudi moji virujte mi na rič, alkohol, ekstazi, droga ...
Pape je napisao/la:zore70 je napisao/la:A zamisli paranoje u Dubrovniku danas..uplovija guzer sa 3000-slovima tri tisuće homića....
... ili petaka u guzu po mogučnosti dva da si više oklopljen!
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.