Udesi na moru - 2013.

Neobavezni razgovori ... sa isključivo "morskim" temama

Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori

Re: Udesi na moru - 2013.

PostPostao/la lupis » 26. 06. 2013. (22:52)

Brod se ispere odmah na licu mjesta u morskoj vodi, da se razna šporkica ne skroštula, pranje u slatkoj vodi nema veze s vezom..., to rade likovi koji žele izgledati zaposleno.....
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Old Senior Member

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la Pape » 27. 06. 2013. (08:08)

...šta je,a?!...kupija si gumu, gardena pištolj, lipe mesingane priključke...al nemaš di uštekat....pa sad ne triba niko prat...sad je i more dobro, a?

...ajmo, ajmo lezi tamo i veži se...sad će ti dat marendu....i onda idu dvi žute, jedna crvena i tri plave...nevaja na prazan štumik....i bit će ti puuuno bolje....
Pape
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la teo_ribar » 27. 06. 2013. (11:22)

bajica je napisao/la:http://www.pomorac.net/index.php/rss/rsssvijet/3822-mol-comfort-puknuo-na-dva-dijela.html

nije bilo našeg samoproglašenog stručnjaka za sve i svašta da ih svituje.... pa eto...

http://gcaptain.com/comfort-images/
˝Nema veze kakav je zakon bitno je samo da ga ti i policajac koji te kontrolira tumačite na isti ili sličan način ˝ by: el passo

˝Ma nema problema ako ga zabrane (MR), važno je da kontrole ostanu iste.˝ by: ab ovo

˝Kuster , a da se prestaneš drogirat ?˝ by: Lady M
teo_ribar
Old Senior Member

Vrsta ribolova: profesionalni
Tip plovila: Adria 501...Yam 6ks 4T

PostPostao/la Kapo » 30. 06. 2013. (22:26)

teo_ribar je napisao/la:
bajica je napisao/la:http://www.pomorac.net/index.php/rss/rsssvijet/3822-mol-comfort-puknuo-na-dva-dijela.html

nije bilo našeg samoproglašenog stručnjaka za sve i svašta da ih svituje.... pa eto...

http://gcaptain.com/comfort-images/

Ne bi baš volio bit u njihovoj koži....strava i užas...
Any fool can criticize,condemn and complain....and most do...(by Dale Carnegie)
Born to ride....forced to work

Nemojte se prepirati sa glupim ljudima....prvo vas spuste na svoju razinu a onda pobijede na iskustvo.
Kapo
Old Senior Member

Tip plovila: Adria 1002 (Yanmar, 2 x 100 KS)

PostPostao/la babarej » 01. 07. 2013. (20:57)

Evo kod mene u vali se danas zapalila jedrilica. Ne znam model, ne moze se prepoznati po slikama o cemu se radi. Evo link sa nekim slikama: http://www.057info.hr/vijesti/2013-07-0 ... nu-brodicu

Uglavnom, na jedrilici su bili muz i zena te se ona na sidru isla kupati a on je zapalio rostilj i isao peci nesto. Ne znam kakav rostilj ali mu je vatra zahvatila jedro i nije bilo pomoci. Srecom nitko nije ozlijedjen ali jedrilica je potpuno unistena.

slika
babarej
New Entry

Tip plovila: Kvarnerplastika Dalmatinka

PostPostao/la pagus » 01. 07. 2013. (21:04)

Ajme jada :Other12:
Neka su samo ljudi OK.
Pagus
pagus
Old Senior Member

Tip plovila: Adriatik 790 (IMR M33/T)

PostPostao/la el passo » 06. 07. 2013. (12:41)

Evo, danas čitam u 24 sata da je neki dan u okolici Pule slovenac na jetu skoro ubio ronioca koji je ronio 30m od obale i bio uredno označena crvenom plutačom. Lik izronio i ovaj mu malo ispeglao glavu. Sreća u nesreči je što je divljak ipak bio savjestan i kad je vidio da je napravio sr@**e izvukao je onesviještenog ronioca na obalu. Da nije ovaj bi se utopio i to pred očima 13 godišnjeg sina koji je sve to gledao sa obale.
Čitam malo komentare sa teme " Ajmo malo slikati debile po moru " i vidim da se svi nešto prijete tipa ja bi mu ovo, ja bi ono. Najsmiješnja činjenica je ta da neko nešto i poduzme te svojim postupkom ozlijedi potencijalnog uboicu, najvjerovatnije bi zaradio kaznenu prijavu radi pokušavanja osiguravanja vlastite sigurnosti, a sve radi toga jer nam sigurnost ne osiguravaju organi koji su zaduženi za to. Već sam lani pisao da bi se osposobljavanjem dodatnih timova, recimo na jetovima ili manjim gliserima, koji za razliku od velikih patrolnih brodova piju puno manje državnog goriva, dobrano popunio državni proračun. To bi trebalo rigorozno kažnjavati, a takvim potencijalnim uboicama njihovo oruđe bez milosti trajno oduzimati. Kazne bi trebale biti tolike da bi čak i slovenac ili talijan trebali dignuti kredit da ih plate, a naši mulci prodaju tatin bmw kojim ulaze u vodu kad spuštaju svoje opake mašine
Postoje samo dvije vrste forumaša. Oni koji sve znaju i oni koji misle da puno toga još moraju naučiti. Jedan mudar čovjek je zaključio....što više znam to sam više svjestan koliko neznam
el passo
Old Senior Member

Tip plovila: Bayliner ciera 2655 mercruiser 5.0 EFI bravo2

PostPostao/la mikula mali » 06. 07. 2013. (13:37)

mikula mali
Member

Tip plovila: Elan 490 i Mercury 5 2t

PostPostao/la COGI » 06. 07. 2013. (14:12)

Pari mi se da ova fibra loše utiče na mene.Po priči ovi Slovenaca,momak kojeg su umalo ubili,bija je na 300 metara od obale,pa kao oni nisu krivi.Znači po toj logici,sve iza 300 metara od obale imaš pravo popeglat,il san ja munjen ili ovo ne drži vodu.Ja u autu ne stavin pojas i ode 500 KN.A nikog nisan ugrozija ni u čemu.Lik ubije čovika koji roni dalje od 300 m od obale i ništa. :evil: :evil:

Ja bi za takve stvari uveja kazne,tolike da mi više nebi izaša iz zatvora----naravno bez direktnih kontakata sa posjetiteljima.Ma i sime bi im se umelo. :sick: :mrgreen:

Vidija bi onda reda po moru :o :D :clap:

Momku želim brz oporavak i da mu se to,(i nikom drugom),takva stvar više ne dogodi. :clap:

:thumbup: :wave:
Mijenjam korišteni eurodiesel
Tko uči,taj i nauči,kad tad
Iskustvo se ne uči,ono se stiče
Čovik se uči cili život,a umre ka neznalica
COGI
Old Senior Member

Tip plovila: Primorka,V.P. 12.5 KW

PostPostao/la babarej » 06. 07. 2013. (14:18)

Ja sam i danas bio svjedokom divljanja par Slovenaca sa skuterom. Cak sam kasnije vidio da se radi o odraslim ljudima, 40+ godina. Nikako mi nije jasno zasto se ne udalje nego divljaju unutar vale, 50 metara od plaze.
babarej
New Entry

Tip plovila: Kvarnerplastika Dalmatinka

PostPostao/la golum » 06. 07. 2013. (14:19)

babarej je napisao/la:Ja sam i danas bio svjedokom divljanja par Slovenaca sa skuterom. Cak sam kasnije vidio da se radi o odraslim ljudima, 40+ godina. Nikako mi nije jasno zasto se ne udalje nego divljaju unutar vale, 50 metara od plaze.

Da se vidi torzo na konjima :lol:
golum
Old Senior Member

Tip plovila: Ven fly cabin

PostPostao/la lupis » 06. 07. 2013. (14:28)

Ajde pustite ljude da uživaju na godišnjem..., ipak smo mi turistička zemlja , a glavni aduti su jeftino i zabranjeno...
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Old Senior Member

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la Pape » 06. 07. 2013. (15:15)

...aj evo nekidan jedan s jedrilice spustija jet ski u vali di smo se kupali...jedrilica nije bila daleko od mene, a prema vlastitoj procjeni na dobačaj ovečeg bovana, ....i ja se već nakostrišija, sitija se olovnica od 300g šta iman...i mislin se municije iman jedno 3-4 kila...međutizim....vezali su oni okrugli štramac i otišli van vale daleko se zajebavat...nit san ih čuja, niti vidija cilo jutro...eventualno kad bi se vratili na jedrilicu (par puta)...i to bi zadnjih sto tinjak metri smanji do jedrilice...i na kraju kad san iša ća s gušton pozdravih normalni svit....

...eto izludirali su se...a nisu izludirali sve ostale u vali....i sve pet...i zašto ne, dapače....tima bi da i za gorivo još da su pitali....guštajte....
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la Robi-ST » 06. 07. 2013. (15:35)

el passo je napisao/la:Čitam malo komentare sa teme " Ajmo malo slikati debile po moru " i vidim da se svi nešto prijete tipa ja bi mu ovo, ja bi ono. Najsmiješnja činjenica je ta da neko nešto i poduzme te svojim postupkom ozlijedi potencijalnog uboicu, najvjerovatnije bi zaradio kaznenu prijavu radi pokušavanja osiguravanja vlastite sigurnosti, a sve radi toga jer nam sigurnost ne osiguravaju organi koji su zaduženi za to.

Svatko ima odgovornost zastiti sebe i bliznje, pa makar zbog toga bio kaznjen. Bolje bit ziv i platit kaznu ili zavrsit u przun, nego bit u pravu dva metra ispod zemlje. ;)
sometimes you win, sometimes you learn
Robi-ST
Old Senior Member

Tip plovila: Leisure 17, Bura 2.5R

PostPostao/la COGI » 06. 07. 2013. (16:12)

Robi-ST je napisao/la:
el passo je napisao/la:Čitam malo komentare sa teme " Ajmo malo slikati debile po moru " i vidim da se svi nešto prijete tipa ja bi mu ovo, ja bi ono. Najsmiješnja činjenica je ta da neko nešto i poduzme te svojim postupkom ozlijedi potencijalnog uboicu, najvjerovatnije bi zaradio kaznenu prijavu radi pokušavanja osiguravanja vlastite sigurnosti, a sve radi toga jer nam sigurnost ne osiguravaju organi koji su zaduženi za to.

Svatko ima odgovornost zastiti sebe i bliznje, pa makar zbog toga bio kaznjen. Bolje bit ziv i platit kaznu ili zavrsit u przun, nego bit u pravu dva metra ispod zemlje. ;)

Robi :thumbup: :thumbup: :clap: :clap:

:thumbup: :wave:
Mijenjam korišteni eurodiesel
Tko uči,taj i nauči,kad tad
Iskustvo se ne uči,ono se stiče
Čovik se uči cili život,a umre ka neznalica
COGI
Old Senior Member

Tip plovila: Primorka,V.P. 12.5 KW

PrethodnaSljedeća

Natrag na Mandrać