lp,več od početka pratim forum o -Venu-Slot- evo me sa posla odmah na forum sa očekivanjem novih info,neka polako,kod nas još pada mali snijeg ali glava je več na moru,čestitke na novom brodu,a sutra opet na forum -(za žene Esmeralda,za nas ovo)
dragi moji ...brod je stiga i spava u luci...evo iden još jedan put da ga pogledan i da skinem čep za odvod....probali smo ga kratko ali na trimu br.3 umisto 1 na blizu 4 ooo okr.,jbg malo iskustva se ima,onda smo stavili na trim br.1 pri ulasku na vez tako da je bilo kasno za ponovnu probu jer u tanku je bilo jako jako malo benzina...sutra ću ponoviti ako vrime dade slike ću staviti kasnije ,valjda će emils prije mene staviti
Vidiš slote, lipo san ti reka da ne triba ići na janjetinu jer narod čeka
Evo ovako je biloČ
Oko 16.30 smo se našli kod dizalice u Vodicama u išćekivanju Vena. Slot je već bija na devetom izgrizenom noktu kad san ja doša da se pridružim u agoniji. Nakon nekih pola sata smo vidili ovu sliku
slot je odma živnija i bija sritniji kako se ovaj kombi približava
I eto ga Ven je "Kate" napokon doveja kući
Slot je onda zva Vodišku glazbu da di su a ovi kažu da su bili juče da di je on bija
A Ven njemu da se ostavi gluposti da nije ni ruča, a slot odma vadi paški pršut i drniški sir
I skužajte šta slike nisu najbolje, tek sam sad vidija da mi je rezolucija bila najmanja moguča. Ovih dana će biti i boljih. Pozdrav Venu, nadam se da su bez problema stigli doma