Kakve veze ima more s njihovim posjedima na otocima
![Pitanje :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori
gavijal je napisao/la:Ima , jer netko tko je uveo taj zakon ima 2501 metar kvadratni na kornatima...
bajdl je napisao/la:A ča ste digli nos. Ni jedan Murterin nema povlasticu za ludar a izjebali su nam sve vale oko otoka do jedne. Tako i triba jer ako se judi zajebavaju i rade na zemlji u Kornatima neka imaju i nadzor nad morem i svim ča ima u njemu. Nemojte se pribojavat da čemo Murterini ispraznit more među otocima jer svoje se uvik čuva za kraj. Da je meni pisat zakone potopija bi iz prve svaki brod krivolovca kojeg bi uvatija u granicama NP a nevjernika ostavija samog sa ovcama na jednom od otoka. Dida mi je odlazija u Kornate 75 godina i baš nikad nije ponija ništa za pojist jer se uvik nešlo nešto iz mora pa sad ti pitaj jude koji tamo žive ili tamo odlaze obrađivat masline.
ab ovo je napisao/la:Oli će smit lovit i moj tovariš Rus koji je kupija dva otočića u Kornatima
emils je napisao/la:Dobrodošli u Lastovo MK2!
som je napisao/la:Možeš ako platiš dozvolu,koja se prodaje u Ubliju.Još godinu-dvije pa i to gotovo.
gonič zmajeva je napisao/la:som je napisao/la:Možeš ako platiš dozvolu,koja se prodaje u Ubliju.Još godinu-dvije pa i to gotovo.
Najbolje onda svaki otok NP. Love samo domicilni doma, a ko nije sa otoka taj nije imo sreće.
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.