brodovi? tu na forumu?

Neobavezni razgovori ... sa isključivo "morskim" temama

Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori

Re: brodovi? tu na forumu?

PostPostao/la josip » 18. 03. 2011. (22:37)

tomi je napisao/la:kao totalni nepoznavaoc brodova i svega šta plovi čitam ovaj forum u nadi da ću dobiti odgovor koji je brod (barka) dobar.no detaljnom analizom uvidio sam da takav brod ne postoji.niti jedan,ama baš niti jedan do sada nije vas članove foruma zadovoljio.to bi značilo da mi kod nas nemamo dobrih brodova.stoga predlažem da otvorite neki dodatni forum koji bi se mogao zvati : IDEALAN BROD ,a tu biste mogli napisati i nacrtati kao vrhunski stručnjaci za more i brodove sve što znate te time pomogli našu malu brodogradnje,a time ušli u wikipediju kao vrhunski dizajneri u ovome dijelu svijeta,a i šire.

Tvoj je najbolji , iako tvojoj ženi nije baš po ukusu :mrgreen:
josip
Old Senior Member

PostPostao/la Sasaa » 19. 03. 2011. (08:13)

evo citam ovaj forum duze vremena... tek nedavno sam se registrirao. Izmedju ostalog procitao sam dosta tema i postova kada sam sebi narucivao brod sredinom prosle godine...
Bio sam na nekim testnim voznjama (necu imenovat proizvodjace) i ostao razocaran, jer sam tu procitao i u nekim novinama (necu imenovat kojima) da je to super brod, nema mane...
Interesirala su me iskustva i misljenja drugih ljudi da sam ne donesem krivu odluku, jer brod se bas ne kupuje svaki dan.
Uglavnom procitao sam mnogo korisnih stvari, ali isto tako vecina ljudi tu pise jako subjektivno, bez dobrih argumenata ili bez iskustva s doticnim brodovima (cuo sam od prijatelja, prijatelj, pa njegov rodjak po 3. koljenu je rekao ...).
Nikome tudje ne valja, a njegovo je najbolje. Nemoguce je udovoljit svima.
Ovo tu na forumu je gore nego kad dodjes u lokalni SRD pa slusas naklapanja s rive... (ča je to kupil, ča ćemu to, nikad neće isplovit, to puno troši, ja glavno da se vidi da ima).
Bit price je, koji god brod imas, najbitnije je da si sam s njim zadovoljan i da tebi dobro sluzi za namjenu za koju si ga kupio.
Sasaa
New Entry

PostPostao/la Eventum » 19. 03. 2011. (08:58)

Ne znam što očekujete, pa ovo je forum za ribolov, a ne za brode :)...
Čast nekolicini ljudi koji pričaju iz vlastitog iskustva jer im je to dio profesije i brodo-barkovlasnicima koji pišu o svojim brodima, dakle opet o osobnim iskustvima, sve ostalo su isprazna lamentiranja, a osobito kada se priča o brodovima skupljim od 40k EUR!
Eventum
Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Adria 500+6KS Suzuki & Bavaria Cruiser 37

PostPostao/la mala od kužine » 19. 03. 2011. (15:25)

Jedan od razloga pristupanja ovome forumu bilo je traženje adekvatnoga broda,iskustva,savjeti i ono malo ljudskosti,
da ne kažem ljubavi za brodove.
Na žalost od šume ne vidjeh drveta,od klepetanja i kuđenja nema koristi-samo destrukcija.
Ali ima i onih koji hrabro izlažu SVOJA iskustva i argumentirano stoje iza njih,usprkos svima koji ih uvjeravaju da su falili.
Nema idealnoga broda,kao što nema idealnoga muškarca.
Treba naći ono što baš ja trebam i toga se držati,bilo broda,bilo muškarca.
"Zaletjela se iako je bilo upaljeno crveno svjetlo,prošla između rampe i uzalud sam joj vikao i gestikulirao da se zaustavi jer nije me obadavala nego pun gas nastavila,preletjela most u trenutku dok je bio podignut najmanje dva i pol metra,zaustavila se tek na kopnu i sad sjedi u kafiću."
mala od kužine
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Nautika 600k, yamaha 4t 100k, yamaha 4t 6k

Prethodna

Natrag na Mandrać

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.