Od proljetos ga imam,inače to mi je prvi takav uređaj koji koristim.
Višak novaca uložio sam u taj "strojček" iako svjestan da za koliko će biti korišten i nije baš najpametnije uloženo...
Vaša iskustva?
Moderatori/ce: dome, aladin, Moderatori
golum je napisao/la:Od proljetos ga imam,inače to mi je prvi takav uređaj koji koristim.
Višak novaca uložio sam u taj "strojček" iako svjestan da za koliko će biti korišten i nije baš najpametnije uloženo...
Vaša iskustva?
weiss je napisao/la:golum je napisao/la:Od proljetos ga imam,inače to mi je prvi takav uređaj koji koristim.
Vaša iskustva?
Kakva su tvoja iskustva?
Imaš li BlueChart g2 Vision kartu? Jesi li koristio Auto Guidance i kakva su ti iskustva s tim?
lupis je napisao/la:Ma taj 420 nije da ne radi,ali puno para a malo muzike s naglaskom na fišfander...,kome treba sonder bolje uzet najobičniji za 1000 i parsto kuna crnobijeli s čim većim ekranom,a GPS kupit posebno!
deni je napisao/la:lupis je napisao/la:Ma taj 420 nije da ne radi,ali puno para a malo muzike s naglaskom na fišfander...,kome treba sonder bolje uzet najobičniji za 1000 i parsto kuna crnobijeli s čim većim ekranom,a GPS kupit posebno!
ja sam kupio 520S, ima neko iskustva sa njime, isti je valjda kao 420s samo veći ekran, dali se na njemu može prepoznat vrsta dna, pjesak, trava. jeli istina da su ove ribarske karte na njemu koma?
golum je napisao/la:Vidio sam danas akumulatore za skutere u intersparu 12v-9a za 200kn.
Interesira me koliko bi mogao imat neprekidnog rada sa ovim garminom(420s) i tim akumulatorom.
Gaso je napisao/la:Ove novitete su mi više neka marketinška finta, šlično onom pitanju "što varalice love", ribu ili ribara
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.