Moderatori/ce: dome, aladin, Moderatori
som je napisao/la:Ne bi se bas kladio. Na vecini uredaja je dovoljno kursorom pomaknuti strelicu i odmah pokazuje udaljenost na malom prozoru na ekranu ili negdje sa strane.
Panbo je napisao/la:u glavnom izborniku se u Setup'u stavi User mode na "Custom" i potraži se stavka "Select readouts", te se za jedno od 5 polja na ekranu odabere "Triplog".
Panbo je napisao/la:Ima nekoliko načina za to. To Humminbird zove "Triplog". Kako ne znam kakav je prijevod software-a na hrvatski mozda je najlakše ovako: u glavnom izborniku se u Setup'u stavi User mode na "Custom" i potraži se stavka "Select readouts", te se za jedno od 5 polja na ekranu odabere "Triplog". Triplog mjeri od zadnjeg reseta. Znači prije nego kreneš sa točke A, napravi "Triplog Reset" i pogledaj Triplog kad dođeš na točku B.
Dalmato je napisao/la:Panbo je napisao/la:Ima nekoliko načina za to. To Humminbird zove "Triplog". Kako ne znam kakav je prijevod software-a na hrvatski mozda je najlakše ovako: u glavnom izborniku se u Setup'u stavi User mode na "Custom" i potraži se stavka "Select readouts", te se za jedno od 5 polja na ekranu odabere "Triplog". Triplog mjeri od zadnjeg reseta. Znači prije nego kreneš sa točke A, napravi "Triplog Reset" i pogledaj Triplog kad dođeš na točku B.
Sada u principu kada nalijem pun rezervoar, resetiram triplog i vidim koliko milja može preći sa punim rezervoarom.
aistran je napisao/la:
Hummingbird 728 - nisam našao user mode - custom, postoji samo normal i advanced
Tako da kod mene to izgleda ne može
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.