Moderatori/ce: dome, aladin, Moderatori
Pape je napisao/la:... iman istoga....poblesira na sidru, ili u vožnji i onda se nakon 10-ak sekundi dođe sam sebi.... baš smo ćuba i ja danas pričali o tome, on ima Garmina 90 i isto mu pobenavi, a onda ga mora ugasit pa ponovo upalit, šta recimo moj ne čini nego se sam vrati... i uvik pobenavi do recimo max 10-tak metri, to san primjetija...i isto san se češka po glavi dok ovo prošlo lito jedno jutro (ja na kanjcima, na sidru) nije počeja buncat svako par minuti...skoro san ga tija opičit šakon posrid ekrana...a onda nakom po ure takvog zajebavanja iskoći tunj iz mora na nekih 40-tak metri od mene i u njemu je bilo brat bratu priko 150 kili, živa podmornica.... onda san se sitija da san prije tih po ure baca komade srdele od prošle noći u more šta se prosula po brodu pa je ovi vjerovatno to nanjušija ispod broda.... i sad ovi popizdi jer mu naglo dođe druga dubina kad tunj dođe ispod ili nešto drugo, pa čak kakva veća kesetina ili drugo smeće.... to kad ti napiše da je dubina 00 i stane blinkat, onda je izgubija signal, nekad ga triba ugasit, pa upalit, a nekad samo pričekat...
druga stvar koju san primjetija, sve bude uredno, a onda odjednom protrći cilu sliku ubrzano i onda nastavi opet iz početka...a dubinu ne promini...vjerovatno izgubi signal sa dna...ili mu se dovoljno ne reflektira od dna.... pa onda samo resetira sliku i nastavi dalje....
e sad ako ti imaš kakve druge simptome na njemu....ovo šta san nabroja to ti se meni dešava
Pape je napisao/la:....a,jebate ja iman "gov_o" od FF Garmin 140 platija san ga nazad 2 godine 1.700, 00kn.... stavija mu sondu u brod...znaći nije niti u moru i to di je plastika najdeblja skoro prst uz kolombu, zalipija na siku i radi sve ko urica...vidin čak olova, peškafonde jiggove i ostala sr@**a na bilo kojoj dubini, negdi san već o tome pisa ovde (a i iman svjedoke ovde koji su bili samnom na brodu i uvjerili se u to)...a svi su mi kenjali.... aaaa, to moraš probit brod, ili stavit u posudu sa ujem, ne smi bit niti nanometar kubni zraka između..... ili kupit pravu stvar i dat 5-6 ijada kuna, i sto ostalih kuraca palaca, a onda ovde čitan o gainima, frekvencijama, snopovima, pustim sranjima, kenjažama i preserinzima, a ja svog stavija na uski snop, i na auto, i uređaj radi sve šta triba...i vidin sve šta mi triba...a dubinu miri u milimetar.... dakle jednom riči ja prezadovoljan..... a sad ko traži dlaku u jaju...uvik će je nać, bez daljnjega....
amater je napisao/la:jel bi triba ff 140 radit na suhom? pitam jer meni ne radi. blinka 00 depth i tako stoji. sonda nije zalipljena, pokusa san je micat, usmjerit u zid, al nista se ne dogadja, samo kad prstom prodjen priko.
lupis je napisao/la:... betonski mora bit dobro nabijen u šalung inače ni tu nećeš postić željene rezulatate...
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.