Resize of 09AUG15_2330_00.jpg
Resize of 08OCT15_1147_00.jpg
Resize of 4.jpg
Resize of 03JUL15_2242_00.jpg
Moderatori/ce: dome, aladin, Moderatori
valko je napisao/la:Moram priznati da ovaj Garmin sidescan izgleda dobroOdnosno, dobro izgleda dubina dosega
Structurescan od Lowrancea je bio praktički neupotrebljiv na dubini većoj od 30m (Imao sam HDS7 Gen1)
fishbone je napisao/la:Imam lowrance hds7 touch gen 2 sa sondom 80/200 i LSS 2 HD. Planiram upgrade na hds7 gen 3 i sondu umjesto 80/200 uzeti TM 150 chirp (3.300kn)
Stvarno smo u k..
bananko28 je napisao/la:pa dal vam ta sva silna mašinerija donesla ribe toliko više da se isplatilo dat toliku lovu za to?
maxx je napisao/la:valko je napisao/la:Moram priznati da ovaj Garmin sidescan izgleda dobroOdnosno, dobro izgleda dubina dosega
Structurescan od Lowrancea je bio praktički neupotrebljiv na dubini većoj od 30m (Imao sam HDS7 Gen1)
Znaci imao si LSS gen1,koji je izasao prvi prije 5godina,poslije je izasao LSS-2 HD,sonda je na lss-1 bila 200mm a na lss-2 je 300mm duzine,pa se dobila puno veca pokrivenost i domet,lss-2 ima puno brzi procesor pa pokaziju i bolju sliku
Za dubinu neznam koji je domet jer je kod mene nema dubine,max 60met. i to pokazuje normalno,imam Lowrance HDS7 i HDS9 gen2 touch,lss-2 hd,i ne koristim previse side scan nego vise down scan,makar po meni bolje uloziti u postenu sondu nego u side scan,eventualno netko tko trazi tune i sl. ribu na pola vode,optimalna brzina za side scan kod Lowrancea je 2-8mph,za garmin neznam,ako se ide brze vec nije to to
Sve su to igracke koje prosjecnog ribolovca tjera da kupi novotarije,prije su novi modeli izlazili svakih par godina a sada izlaze svaku godine i to nemozes ni pratit,evo u godini dana izasla od Lowrance nova sonda TotalScan Skimmer,pa StructureScan® 3D,nek se hebu nedam im vise ni lipe
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.