Na sondi se skupilo cijelo jedno čudo vegetacije, a brod ce uskoro na jednomjesečne coke (gdje mu je trebalo biti mjesto jos od kolovoza s obzirom da je gliser

hvala unaprijed
Moderatori/ce: dome, aladin, Moderatori
aladin je napisao/la:Da ja ponovim isto pitanje... imam krmenu sondu (Airmar ali mislim da je generaciju starija od ovih sto sada prodaju). Cini mi se da je manje-vise metalna. Tema je otisla u ugradnju sonde pa nije bilo nekih odgovora bas previse
Na sondi se skupilo cijelo jedno čudo vegetacije, a brod ce uskoro na jednomjesečne coke (gdje mu je trebalo biti mjesto jos od kolovoza s obzirom da je gliser) pa ako netko ima neku pametnu .... očistiti i ostaviti ovako ili ipak staviti antifouling?
hvala unaprijed
kajrin62 je napisao/la:Pa je moguče izvest da je sonda skidljiva?
aladin je napisao/la:kajrin62 je napisao/la:Pa je moguče izvest da je sonda skidljiva?
vidjao sam sisteme i to ljudi tako rade... na neki nosač pa stegom na krmeno zrcalo. Ja cesto koristim sondu tako da mi je to komplicirano i iskreno neda mi se to raditi
peškafondo je napisao/la:aladin je napisao/la:kajrin62 je napisao/la:Pa je moguče izvest da je sonda skidljiva?
vidjao sam sisteme i to ljudi tako rade... na neki nosač pa stegom na krmeno zrcalo. Ja cesto koristim sondu tako da mi je to komplicirano i iskreno neda mi se to raditi
Ja je imam na boku broda pričvršćenu na mašket za vesla.
janez je napisao/la:Može koja slika?
aladin je napisao/la:Da ja ponovim isto pitanje...
tudum je napisao/la:Razmišljam o nabavi garmina 140 (kažu u butigi da je pregledniji nego 160c), međutim doplata za in hull sondu+kabel je cca 800kn.
Jeli moguće krmenu sondu, nekako, montirati u trup (bez bušenja)?
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.