ona ti ima stabilizaciju slike dok gopro nema.
sto se tice izgleda, ok.. za motore je bolja jer je otpor manji nego kod kockaste gopro. panasonic mi ima zanimljivu dvodjelnu kameru ali nisam je isprobao nikad.
sto se tice nacina montaze, to ti je isto kao i kod svih. znaci kamera ima na kucistu standardnu rupu i "ulozak" za drzac koji se naljepi na kacigu. to je ista shema na svim kamerama tako da te to ne brine.
e sad... motor il konj.. slicno je. ja ne volim imat na kacigi zbog otpora zraka sto kod vecih brzina ili offroada moze dekoncentrirati iako je definitivno najbolja slika.
preferiram staviti na volan, sto tebi isto mozda ne bi bilo lose na sedlo ispred tebe. kao sto vidis i na branik (koji se jako trese) isto jako dobro izgleda i ne mrda previse.
ovo su ti opcije koje kamera ima:
http://www.beachcamera.com/blog/wp-cont ... sories.jpgznaci kuciste, ova tri dolje plasticna, jedan za ravnu povrsinu jedan za kacigu i jedan za pricvrstiti na kruzni standard vijak je standardna operema.
ovo gore narucis preko ebaya jeftino.
as15 nije imala ali ove novije sony ti imaju opciju flip - pa mozes snimat okomito, vodoravno, gore dolje.. sve jedno.
Aj ja ti nikad nisam jahao konja, nauci me jahat a ja cu tebe .... provozat motorom