Moderatori/ce: dome, aladin, Moderatori
aladin je napisao/la:Sta sada mene napadate za psovanje? pa vidiš i čuješ da sam bio savršeno miran. Totalno sam ponosan na sebe kako sam sve to podnio
aladin je napisao/la:GoPro je. Sa vrha kabina dosta prema dolje okrenuta i onda je jos slika malo zoomirana u montazi. Uvijek je problem kadra i gdje staviti kamericu. Eh da je imati dvije pa montirati. Ako ju stavis nize da se vidi cijeli ribolovac i cijeli stap onda se ne vidi riba u moru i nebi se vidio ovaj bijeg (kamerica bi morala biti na dijagonalnoj strani kokpita kao kod mog prvog filmica). Ovako se vidi sta se dogadja u moru ali se ne vidi ostatak akcije posteno. Stvar kompromisa. I da, ovako se ne vidi lokacija.
karamba je napisao/la:aladin je napisao/la:GoPro je. Sa vrha kabina dosta prema dolje okrenuta i onda je jos slika malo zoomirana u montazi. Uvijek je problem kadra i gdje staviti kamericu. Eh da je imati dvije pa montirati. Ako ju stavis nize da se vidi cijeli ribolovac i cijeli stap onda se ne vidi riba u moru i nebi se vidio ovaj bijeg (kamerica bi morala biti na dijagonalnoj strani kokpita kao kod mog prvog filmica). Ovako se vidi sta se dogadja u moru ali se ne vidi ostatak akcije posteno. Stvar kompromisa. I da, ovako se ne vidi lokacija.
super , dali si smanjivao rezoluciju ili držiš na najjačoj i koliko ti traje baterija , meni danas stiže i jedino me muči kako napravit dobar kadar a da se obala ne vidi , moj brodić je open bez kabine tako da kad bi stavio na provu bi pretpostavljam ljepo ulovila cijeli kokpit more i svu akciju ali se vidi obala a to za neke vrste ribolova nije dobro.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.