Evo frendu mi doša ima par dana novi Mercury, za njegov Elan 15cc, inače brod je 4,60m dug i 2,00m širok. On ga je kupija sa Tohatsu 50 ks, ali radi stalnih kvarova na penti i velike potrošnje odlučija se na novi motor. Uzeja je od 100 ks iako je načelno taj motor prejak za taj brod jer je razmišlja ako kroz par godina prominim brod, da mu penta ostane za njega, tipa za neki fisher cca 6, 6,5 m. Penta je odradila lagano svoje prve sate i sad je došlo vrime da je testiramo. Na brodu su mu bili puni rezervari do pola cca 25 litara i nas trojca cca 260 kg. Odradili smo vožnju od Zadra do Frnaže na Ugljanu, pa do mista Ugljan, pa malo do Sutomišćice i nazad prema Zadru. Penta povuče ko luda, zvuk strava, međutim troši to i to lipo.Jasno je da mora 100 ks trošit, ali priče o tome da će bit mizerna potrošnja i duplo manje od Tohatsu padaju u vodu. On je bija priča ka trošit će mi duplo manje nego Tohatsu a neki izračun priko brodskog kompjutera je bija da mu Mercury na 18-19 milja troši cca 13-14 litara a prije mu stara penta je trošila oko litru po milji cca, mrvicu manje pri toj brzini. Dakle nije baš dupla ušteda, ali motor je glanc nov, 5 godina garancije, ima snage za gurat puno veći brod, i zato recimo u nekom režimu vožnje u kojem će se on voziti tipa 3000-3,500 tisuće okretaja penta neće ni osjetiti, jer je to tek neznatno više od pola gasa, kada mali Elan postiže od 16-20 milja. Najbolja vožnja i je oko 20 milja, ne preko, tada lipo klizi, dok recimo na 5000 okretaja smo postigli 35 milja punih, međutim tada već brod gubi kontrolu i preuzima je Mercury...a vrti se do 5800-6000 čini mi se. Sve preko 30 milja je previše i počima bit opasno za njega, jedino možda da je bonaca ko ulje...nama su bili a neki mali valovi, neznam što bi reka, neka slaba dvojka mislim da je to bila.Uglavnom evo video, enjoy!
p.s. ako odma nije u hd-u namjestite, lipše je za gledati.